Paris Hilton, extravaganțe de ziua fiului! Micuțul Phoenix a împlinit 1 an

Ultima actualizare:

Paris Hilton (42 de ani) a vrut să-i ofere fiului ei, Phoenix, o zi de naștere cât mai specială, cu ocazia împlinirii vârstei de 1 anișor. Vedeta a organizat o petrecere cu tematică marină, transformându-și atât casa, cât și grădina, într-un adevărat tărâm acvatic magic.

Paris Hilton și fiul ei, Phoenix, la aniversarea celui mic
Paris Hilton a purtat o rochie de prințesă, la ziua lui Phoenix (Foto: Profimedia)

Paris Hilton și soțul ei, antreprenorul Carter Rerum (42 de ani) au împreună doi copii, un băiețel pe nume Phoenix Barron și o fetiță pe nume London Marilyn (2 luni). Ei au devenit părinți cu ajutorul unei mame surogat.

În weekend, moștenitoarea imperiului Hilton a sărbătorit ziua fiului ei, cu o petrecere la care și-a invitat prietenii celebri, printre care Kelly Osbourne și fiul ei de un an, Sydney, Rummer Willis și fiica ei de nouă luni, Louetta Isley, Lance Bass și gemenii săi, Alexander și Violet (2 ani). Paris, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a ales drept tematică a evenimentului viața din adâncuri. Ea și-a decorat grădina cu baloane albastre care amintesc de animalele marine.

Phoenix a fost fascinat de animale (Foto: Profimedia)
Phoenix a fost fascinat de animale (Foto: Profimedia)

Paris Hilton: „Sunt foarte emoționată”

Starul a purtat o rochie albastră tip prințesă, cu mâneci bufante. Ea și-a accesorizat ținuta cu o coroana și un colier cu stele de mare. Micuțul Phoenix a fost îmbrăcat într-un costumaș de la Fendi, în culorile alb și crem. Nu au lipsit animăluțele de la petrecere, printre care un cal costumat în unicorn, oi, capre și gâște.

Sunt foarte emoționată! Am organizat petreceri aniversare toată viața mea, așa că acum să pot face asta pentru băiețelul meu este o ocazie extrem specială.”, a declarat Paris Hilton, pe pagina sa de Instagram, acolo unde are peste 26 de milioane de fani.

Tortul a fost și el în ton cu tematica evenimentului (Foto: Profimedia)
Tortul a fost și el în ton cu tematica evenimentului (Foto: Profimedia)

De când a devenit mamă, vedeta a spus că viața ei s-a schimbat radical. „Acești copii au adus atât de multă dragoste în viața mea. Sunt atât de calmi și dulci și nu plâng niciodată. Sunt mereu fericiți. Chiar sunt extrem de norocoasă și recunosc acest lucru!”, a declarat Paris Hilton, în urmă cu ceva timp. Ea s-a căsătorit cu Carter Reum pe 11 noiembrie 2021, iar conform unor surse din presa americană, evenimentul i-a costat pe cei doi soți aproximativ 2 milioane de dolari.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net