Paris Hilton, în lenjerie intimă la volan!

Paris Hilton (43 de ani) a fost protagonista unei ședințe foto foarte sexy. Vedeta americană, care se laudă cu o avere de 300 de milioane de dolari, s-a pozat în lenjerie intimă de culoare neagră, în timp ce se afla la volanul unei mașini, în Palm Springs, California.

Paris Hilton s-a pozat în lenjerie intimă neagră (Foto: Instagram)
Paris Hilton s-a pozat în lenjerie intimă neagră (Foto: Instagram)

Paris Hilton are o siluetă de invidiat

Blondina și-a etalat silueta fără cusur în poziții provocatoare, iar fanii au lăudat-o pentru felul în care arată. Ea este imaginea firmei de lenjerie intimă Agent Provocateur. Paris Hilton este împlinită pe toate planurile! Este fericită de când s-a căsătorit cu alesul inimii ei, Carter Reum (43 de ani), în 2021. Paris și scriitorul american au doi copii împreună, o fetiță și un băiat: Phoenix, care s-a născut în ianuarie 2023 și London, care a venit în viața lor în noiembrie 2023. Ambii copii au venit pe lume cu ajutorul unor mame surogat.

Paris Hilton, supărată pe fanii care i-au criticat copiii

Paris Hilton și Carter Reum și-au dorit să o ferească pe Reum de gura răutăcioșilor, iar până de curând nu au împărtășit poze cu ea. Asta pentru că băiețelul lor Phoenix a fost ținta ironiilor pe rețelele sociale, oamenii glumind pe seama mărimii capului său.

„Nu mi-a venit să cred cât de răutăcioși au putut fi în legătură cu un copil mic și nevinovat. Poți spune ce vrei despre mine, dar acesta este îngerașul meu. Și dacă cineva zice vreodată ceva care să-i rănească sentimentele, voi fi mereu acolo pentru a-l proteja.”, a declarat anul trecut Paris Hilton, într-un interviu acordat revistei People.  

Înainte de a publica fotografii cu micuța London,  soțul lui Paris, Carter, a ținut să le explice situația fanilor, într-un comentariu pe Instagram, după ce întrebările despre fetiță au început să fie tot mai multe și mai insistente: „Nu suntem încă pregătiți. Încercăm să o protejăm. Dar vă asigur că este adorabilă și seamănă cu mama ei”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf se văd la tribunal din nou Colaj Click!
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Laura Cosoi
image png
halle berry getty jpg
Banner Monica Bârlădeanu
roman burtsev leonardo dicaprio profimedia jpg
banner adela popescu png
monica birladeanu valeriu gheorghita instagram jpg
Banner Liviu Varciu
image
actualitate.net
image
actualitate.net