Paris Hilton, „hrănită forțat cu medicamente și abuzată sexual”. Dezvăluiri șocante în fața Congresului american

Ultima actualizare:

În fața unei comisii a Congresului american, care investighează sistemul de protecție a copilului, despre abuzurile suferite în școală, celebra Paris Hilton a făcut mărturisiri cutremurătoare. Actrița a dezvăluit că a fost abuzată sexual și hrănită forțat cu medicamente în timpul perioadei pe care a îndurat-o în centrele rezidențiale de tratament pentru tineri.

Paris Hilton, mărturie cutremurătoare în fața Congresului american / foto: colaj Instagram
Paris Hilton, mărturie cutremurătoare în fața Congresului american / foto: colaj Instagram

Paris Hilton a făcut dezvăluiri șocante în fața unei comisii din Congresul american, miercuri, 26 iunie. Moștenitoarea imperiului Hilton, cunoscută mai degrabă din postura de vedetă de reality TV, a mărturisit că a fost trimisă într-un centru de tratament pentru tineri la vârsta de 16 ani de către părinții săi, după ce a început să frecventeze cluburi și petreceri. Însă, nu a primit sprijin și vindecare, ci a fost izolată și supusă la abuzuri grave.

„Este foarte dificil să spui cuiva din lumea exterioară. Mulți dintre acești copii nu sunt crezuți pentru că aceste locuri le spun părinților că sunt mințiți și manipulați pentru că vor să se întoarcă acasă.

Când aveam 16 ani, am fost smulsă din pat în miezul nopții și transportată dincolo de granițele statului la prima dintre cele patru instituții de tratament pentru tineri. Aceste programe promiteau vindecare, dezvoltare și sprijin, dar nu mi-au permis să vorbesc, să mă mișc liber sau măcar să mă uit pe fereastră, timp de doi ani.

„O voce pentru copiii ale căror voci nu pot fi auzite”

Am fost hrănită forțat cu medicamente și abuzată sexual de către personal. Am fost imobilizată violent și târâtă pe holuri, dezbrăcată și aruncată în izolare. Părinții mei au fost complet înșelați, mințiți și manipulați de această industrie pentru profit cu privire la tratamentul inuman la care am fost supusă”, a declarat Paris Hilton în fața comisiei.

De asemenea, a solicitat legislatorilor să adopte legea Stop Institutional Child Abuse, menită să consolideze supravegherea programelor rezidențiale pentru tineri. Actrița, care are din ianuarie anul trecut un fiu, a spus că este „aici pentru a fi o voce pentru copiii ale căror voci nu pot fi auzite”.

Paris Hilton este o susținătoare declarată a unei mai bune protecții pentru copiii din instituțiile pentru tineri, precum și pentru cei din sistemul de plasament. Ea a vorbit anterior despre propria ei experiență într-o carte, într-un documentar și mai multe interviuri.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 creier shutterstock 65181187 jpg jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net