Paris Hilton o ține „ascunsă” pe fiica ei. A refuzat să publice imagini cu ea

Paris Hilton (43 de ani) și soțul ei Carter Reum (43 de ani) au doi copii, Pheonix (1 ani) și London, care a venit pe lume în urmă cu doar câteva luni. Ambii au venit pe lume cu ajutorul unei mame surogat. Fanii lui Paris Hilton au observat că vedeta, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a publicat imagini doar cu băiețelul, așa că i-au cerut socoteală.

Paris Hilton, îmbrăcată în negru
Paris Hilton este mama a doi copii (Foto: Instagram)

Soțul ei, Carter, a ținut să le explice situația, într-un comentariu pe Instagram, după ce întrebările despre micuța London au început să fie tot mai multe și mai insistente: „Nu suntem încă pregătiți. Încercăm să o protejăm. Dar vă asigur că este adorabilă și seamănă cu mama ei”.

Băiețelul lui Paris Hilton, ținta comentariilor răutăcioase

Deși a clarificat că nu sunt încă „gata” ca London să fie fotografiată, antreprenorul nu a explicat ce este diferit în abordarea lor față de intimitatea micușei, față de cea a lui Phoenix. Paris a pozat cu băiețelul la scurt timp după ce acesta s-a născut și de atunci ea a împărtășit un flux constant de imagini pe rețelele de socializare, potrivit Daily Mail.

Cea mai probabilă explicație este că noii părinți și-au schimbat părerea în aceste luni, după ce unii utilizatori au făcut comentarii urâte despre băiețel, mai exact despre dimensiunea capului acestuia.

Paris Hilton a descris unele dintre comentariile făcute la adresa micuțului Phoenix ca fiind „vicioase” și a recunoscut că a avut inima frântă după ce le-a citit.

„Nu mi-a venit să cred cât de răutăcioși au putut fi în legătură cu un copil mic și nevinovat. Poți spune ce vrei despre mine, dar acesta este îngerașul meu. Și dacă cineva zice vreodată ceva care să-i rănească sentimentele, voi fi mereu acolo pentru a-l proteja.”, a declarat anul trecut Paris Hilton, într-un interviu acordar revistei People.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
image
actualitate.net
image
actualitate.net