Prințul Harry, în pericol! Cine sunt oamenii care vor să-l omoare

Prințul Harry (39 de ani) a devenit o persoană mult mai controversată încă din anul trecut, când și-a lansat propria biografie. Fiul Regelui Marii Britanii pare că s-ar afla în ținta simpatizanților Al-Qaeda. 

Ce amenințări primește Prințul Harry
Ce amenințări primește Prințul Harry

Odată cu publicarea autobiografiei „Rezerva” (Spare”), Prințul Harry a oferit publicului o serie de informații despre trecutul lui de-a dreptul impresionante. Acela a fost momentul în care acesta a dezvăluit faptul că a ucis 25 de talibani. 

Momentul care l-a marcat pe Prințul Harry 

Prințul Harry a povestit un episod șocant de care a avut parte în Afganistan. Soțul lui Meghan Markle se afla acolo, fiind copilot de elicopter. De ce experiențe a avut parte acesta în război, între anii 2007 - 2013.

După ce a mărturisit că a ucis peste 25 de talibani, în presa internațională umblă un zvon potrivit căruia Prințul Harry ar fi devenit ținta simpatizanților grupării Al-Qaeda. De asemenea, acesta gruparea ar îndemna populația musulmană la un atac asupra lui, poliția confirmând faptul că există astfel de amenințări. 

Ce a făcut Harry la prima întâlnire cu Meghan

Pe lângă mărturisirea de sus, Prințul Harry a vorbit despre prima întâlnire cu cea care i-a devenit soție. El a recunoscut că la întâlnire a fumat „iarbă” și a băut tequila, urmând ca mai apoi să meargă cu Meghan la cinematograf, la animația „Inside Out”.

La naiba, ce urmează să fac? A ieșit tequila. A ieșit iarba. Am băut și am fumat și ne-am uitat… Inside Out. Un film de animație… despre emoții. Perfect. Eram întors pe dos. Atunci am fost amorțit, pașnic. Bună iarbă, omule! Mi-a sunat telefonul. Oh, la naiba. Ea este”, povestește Harry în cartea sa

Întâlnirile cu Meghan au continuat, iar Herry a vorbit despre ceea ce s-a mai întâmplat în acea perioadă.

„M-am așezat într-un colț liniștit al apartamentului. Și-a spălat fața. Mi-a spus că îi pare rău că a fost nevoită să fugă. Nu a vrut să cred că nu i-a plăcut să mă întâlnească. Am întrebat când pot s-o văd din nou”, mai scrie Harry.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net