Shakira e fericită singură: „Nu am timp de bărbați!”

Shakira (47 de ani) a trecut peste despărțirea dureroasă de fostul fotbalist spaniol Gerard Piqué (37 de ani), dar încă nu e gata de o nouă relație. Recent, ea a fost protagonista unei ședințe foto sexy pentru revista Rolling Stone, acordând și un interviu publicației americane.

Shakira, într-o rochie albă
Shakira este mulțumită de viața ei (Foto: Instagram)

Artista de origine columbiană, care se laudă cu o avere de 300 milioane de dolari, a pozat într-un costum de baie întreg, de culoare neagră, care i-a scos în evidență silueta fără cusur.

Shakira: „Îmi plac bărbații, dar nu mă gândesc la o relație serioasă”

Nu mă gândesc la o relație serioasă. Ce timp am pentru un bărbat acum? Îmi plac bărbații, aceasta este problema. Nu ar trebui să-mi placă bărbații după ce mi s-a întâmplat, dar încă îmi plac.”, a afirmat Shakira. Ea i-a făcut pe Gerard și pe copiii lor prioritatea ei cea mai mare în timpul relației lor și chiar s-a mutat la Barcelona pentru fostul ei partener de viață, în timp ce acesta juca fotbal pentru FC Barcelona.

„Când ieși dintr-o relație de mulți ani, există lucruri la tine care par să se fi pierdut pe parcurs. Sunt lucruri pe care le schimbi pentru cealaltă persoană sau renunți la ele complet. Când acea relație se rupe, simți că nu ai rămas cu nimic și că trebuie să te vindeci, să te cauți și să călătorești înapoi spre centrul tău”, a mai spus ea pentru Rolling Stone. 

Dar în timpul petrecut în Spania, Shakira a observat că anumite lucruri s-au schimbat radical. Cel mai vizibil a fost faptul că nu mai avea grijă de ea și se îmbrăca pe stradă în haine de casă: Eram în pantaloni de trening în Barcelona! Și îmi țineam părul în coc”.

Ea are doi copii, Milan (11 ani) și Sasha (9 ani) cu fostul ei partener de viață. Recent, s-a zvonit că artista s-ar fi cuplat cu actorul Lucien Laviscount (32 de ani), care a jucat în „Emily in Paris”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
miezul pamantului terra foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
Banner Victor Yila
alina sorescu jpg
Banner Raluca Guslicov
CRBL instagram jpg
emily burghelea jpg
Locația, florile și logistica au fost cel mai greu de realizat la nuntă Andei Adam cu Joseph Adam
Banner dependenți păcănele
cristina vasiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net