Shakira s-a pozat fără lenjerie intimă! Ce surpriză le-a făcut fanilor

E pe cai mari! După ce le-a făcut o surpriză neașteptată fanilor ei la Coachella, unde i-a anunțat că urmează să pornească într-un turneu mondial, Shakira (47 de ani) a făcut public și afișul oficial al evenimentului.

Shakira, într-un body albastru pe afișul turneului ei mondial
Shakira, sexy pe afișul în care anunță turneul ei mondial (Foto: Instagram)

Este vorba despre o fotografie sexy, în care cântăreața de origine columbiană e îmbrăcată într-un corset metalic albastru, iar în partea de jos nu poartă lenjerie intimă, fiind acoperită cu un sclipici care îi cade la picioare. Imaginea amintește de celebra pictură „Nașterea lui Venus”, a lui Botticelli.

Turneul, intitulat „Las mujeres ya no lloran”, va începe pe 2 noiembrie, în Palm Desert, California. După despărțirea de Gerard Piqué (37 de ani), Shakira s-a mutat în SUA cu cei doi copii ai săi, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani), revenind în forță pe scena muzicală. Cântăreața, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, a lansat recent mai multe piese de succes, printre care „Bzrp Music Sessions, Vol. 53” și „Te Felecito”.

Shakira are un iubit nou

Shakira  trecut în sfârșit peste despărțirea de Gerard Piqué. Ea se iubește cu actorul britanic Lucien Laviscount (31 de ani), cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „Emily in Paris”, potrivit presei internaționale.

Shakira ar fi pus ochii pe tânărul actor pe platourile de filmare, în luna februarie a acestui an. El a apărut în videoclipul piesei „Punteria”, la bustul gol, și a avut mai multe scene intime cu artista. Recent, Shakira și Lucien au fost surprinși de fotoreporterii americani ieșind dintr-un restaurant din New York, alimentând și mai mult zvonurile că sunt într-o relația.

Mai mult, apropiații cântăreței au confirmat că cei doi sunt într-o relație, potrivit tabloidului Daily Mail. Este prima relație mai serioasă a Shakirei, după ce în 2022 s-a despărțit de tatăl copiilor ei.

Shakira este disperată să se îndrăgostească – dar prietenii ei sunt îngrijorați, pentru că Lucien a urcat încet pe scara celebrității datorită femeilor cu care a avut o relație, care erau toate mai puțin cunoscute decât Shakira”, a declarat o sursă apropiată de artista columbiană.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nikolai Patruşev foto twitter
image
image
image
image
image
image
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
     Saveta Bogdan (78 de ani) este o fire credincioasă
Banner Andreea Raicu Laura Cosoi
Banner Andreea Raicu
image
actualitate.net
image
actualitate.net