Shakira și-a „tras” iubit tinerel! Cine este actorul celebru în brațele căruia și-a găsit alinarea

Shakira (47 de ani) pare să aibă o afinitate pentru bărbații mai tineri decât ea. Cântăreața de origine columbiană a trecut în sfârșit peste despărțirea de Gerard Piqué (37 de ani), alături de care are doi copii, Sasha (9 ani) și Milan (11 ani). Ea se iubește cu actorul britanic Lucien Laviscount (31 de ani), cunoscut mai ales pentru rolul său din serialul „Emily in Paris”.

Lucien Laviscount și Shakira, pe o stradă din New York
Lucien Laviscount și Shakira au fost văzuți luând masa în oraș, săptămâna trecută (foto: Profimedia)

Shakira și Lucien Laviscount s-au cunoscut în februarie

Shakira a pus ochii pe tânărul actor pe platourile de filmare, în luna februarie. El a apărut în videoclipul piesei „Punteria”, la bustul gol, și a avut mai multe scene intime cu artista. Încă de pe atunci, chimia dintre ei a fost evidentă și fanii au început să speculeze că se plac. Săptămâna trecută, Shakira și Lucien au fost surprinși de fotoreporterii americani ieșind dintr-un restaurant din New York. Acum, apropiații cântăreței au confirmat că cei doi sunt într-o relație, potrivit tabloidului Daily Mail. Este prima relație mai serioasă a Shakirei, după ce în 2022 s-a despărțit de tatăl copiilor ei.

Shakira este disperată să se îndrăgostească – dar prietenii ei sunt îngrijorați, pentru că Lucien a urcat încet pe scara celebrității datorită femeilor cu care a avut o relație, care erau toate mai puțin cunoscute decât Shakira”, a declarat o sursă apropiată de artista columbiană.

Dacă Shakira pare să prefere bărbații mai tineri, ei bine, lui Lucien îi plac femeile mai în vârstă decât el. În trecut, Lucien Laviscount s-a iubit cu Kerry Katona (43 de ani), fosta cântăreață din trupa Atomic Kitten. A cunoscut-o în anul 2011, pe când el avea doar 19 ani, iar ea 31.

El a avut o poveste de dragoste și cu Jesy Nelson (32 de ani), fosta membră a formației Little Mix, în 2021.

„Femeile cu care Lucien a fost până acum sunt foarte diferite de cea cu care se vede acum. E Shakira, iar ea vrea dragoste. Prietenii ei sunt de părere că el vrea să se facă și mai cunoscut prin relația cu Shakira. El se joacă doar, iar ea s-ar putea arde!”, a mai spus sursa menționată mai sus.

Shakira, care deține o avere de 300 de milioane de dolari, s-a mutat din Spania în SUA după despărțirea de Piqué, alături de care a fost într-o relație aproximativ 11 ani.  Ea și-a luat cei doi copii după ea și a revenit în forță în lumea muzicală, cu mai multe piese de succes, printre care „Bzrp Music Sessions, Vol. 53” și „Te Felecito”, care sunt ambele despre fostul fotbalist.

Multă vreme mi-am pus cariera în așteptare, pentru a fi alături de Gerard, pentru ca el să poată juca fotbal. Am făcut foarte multe sacrificii pentru dragoste”, a declarat Shakira recent, pentru The Times.

Piqué are o iubită de 25 de ani

Gerard Piqué și Clara Chia Marti
Gerard Piqué și Clara Chia Marti se iubesc din 2022 (Foto: Instagram)

În prezent, Gerard Piqué se iubește cu modelul Clara Chia Marti (25 de ani), femeia cu care a înșelat-o pe Shakira. Cei doi sunt într-o relație de doi ani, fiind văzuți pentru prima oară împreună la un festival de muzică, în august 2022, la puțin timp după despărțirea dintre fotbalist și Shakira.

În ianuarie 2023, Piqué a publicat prima imagine alături de iubita lui, pe pagina sa de Instagram, fără nici un comentariu. Mulți dintre fanii lui au observat cât de bine seamănă Clara cu Shakira, modelul părând a fi doar o versiune mai tânără a artistei columbiene.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net