Shakira și Pique s-au împăcat! Motivul pentru care cântăreața l-a iertat după ce a fost înșelată

Gerard Piqué (36 de ani) și Shakira (46 de ani), care s-au despărțit după 12 ani de relație, după ce s-a aflat că fostul fotbalist a înșelat-o pe artistă, se pare că au decis să pună capăt războiului și să aibă o relație civilizată. De ce l-a iertat cântăreața columbiană pe sportiv?

Shakira și Gerard Pique au îngropat securea războiului / Foto: Arhiva Click!
Shakira și Gerard Pique au îngropat securea războiului / Foto: Arhiva Click!

După luni de dispute și zvonuri cum că artista columbiană ar avea o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, Tom Cruise, jucătorul de baschet Jimmy Butler, sau cântărețul portorican Rauw Aljandro, se pare că Shakira (46 de ani) l-a iertat pe tatăl copiilor ei, Gerard Piqué (36 de ani). Motivul?

De ce au pus capăt războiului

Cei doi au decis să îngroape securea războiului și să aibă o relație civilizată fără nici o tensiune între ei de dragul celor doi băieți ai lor, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani). „Ei respectă acordul de separare întocmai, nu mai există nici un fel de discuție sau problemă”, au declarat apropiații cântăreței. Totodată, și cei apropiați de fostul fotbalist afirmă: „Așa stau lucrurile, nu există nici o problemă”. Așadar, fără a exista certuri sau neplăceri, fiecare părinte se va bucura de timpul petrecut cu micuții atunci când le vine rândul.

În prezent, Shakira se află la Miami și se bucură din plin de viață, este fericită, singură și fără obligații. În ciuda faptului că artista a fost cuplată de presa străină cu mai multe vedete și a avut parte de câteva luni grele, apropiații o susțin și o încurajează.

În același timp, fostul fotbalist are o relație stabilă cu Clara Chía Marti (23 de ani), cea cu care locuiește împreună de câteva luni și cu care încetează să se mai vadă atunci când copiii lui Gerard Piqué sunt acasă, pentru a nu crea probleme cu Shakira.

Gerard Piqué și Shakira s-au despărțit în vara anului trecut, după 12 ani de relație. În urma despărțirii de tatăl copiilor ei, cântăreața columbiană a suferit enorm, lucru pe care nu a ezitat să-l arate umilindu-l pe acesta în melodiile sale recent lansate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net