E oficial! Shakira l-a dat uitării pe Pique! Vedeta a fost surprinsă sărutându-se cu un bărbat celebru

Ultima actualizare:

Celebra artistă internațională l-a dat uitării pe Gerard Pique (36 de ani). Cei doi s-au despărțit la începutul lunii iunie a anului trecut din cauza infidelității sportivului. Shakira (46 de ani) și-ar fi găsit iubirea în brațele unui bărbat la fel de cunoscut precum ea, potrivit zvonurilor apărute în ultimele luni în presă.

E oficial! Shakira l-a dat uitării pe Pique!
E oficial! Shakira l-a dat uitării pe Pique!

Ultimele informații din presa internațională relatează faptul că frumoasa cântăreață ar avea o idilă cu Lewis Hamilton (38 de ani), unul dintre cei mai buni piloți de Formula 1.

Shakira și-a refăcut viața în brațele lui Lewis Hamilton?

Cei doi au petrecut din ce în ce mai mult timp împreună în ultimele luni, fiind chiar surprinși de paparazzi pe un iaht, în urma marelui Premiu de Formula 1 din Miami.

Jurnaliștii publicației internaționale Marca sunt convinși că nu mai încape niciun dubiu și cei doi formează, într-adevăr, o relație.

„Shakira și Lewis Hamilton au fost surprinși în timp ce se sărutau și se îmbrățișau. Cei doi au arătat semne de afecțiuni și s-au sărutat în fața prietenilor apropiați.

Mai multe persoane prezente la Grand Prix-ul Spaniei, de la Barcelona, susțin că i-au văzut pe cei doi în timp ce se sărutau în paddock-ul de la Montmelo. Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat că relația ei cu Lewis este încă la început și o descriu ca fiind lumina care îi aduce fericirea cântăreței columbiene.", informează jurnaliștii publicației amintite mai sus.

Lewis Hamilton, avere estimată la peste 200 de milioane de dolari

Potrivit informațiilor oferite de Celebrity Net Worth, averea britanicului este estimată la 285 milioane de dolari. Este al patrulea cel mai bogat pilot din istorie, după Eddie Jordan (600 milioane $), Michael Schumacher (600 milioane $) și Dale Earnhardt Jr. (300 milioane $).

Încă din anul 2013, Lewis Hamilton are contract cu Mercedes, echipa pentru care și concurează, ajungând astfel să devină unul dintre cei mai bine plătiți piloți din lume. Salariul anual pe care îl încasează este de 51 de milioane $.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
coada imigrari IGI jpeg
image
image
image
image
image
image
banner cristina cioran png
Cum a ajuns Andreea Marin sa impinga masina intr o intersectie mare din Bucuresti  Moldoveanca la volan jpg
banner dinu maxer png
Fosta mare canotoare română nu face rabat de la nimic atunci când este vorba de sărbători și de mâncarea tradițională
   "De Paște fac tot posibilul să fiu cu ai mei și cu mâncarea pe care o face Codruța, mama și soacra mea", ne-a spus Dan Negru
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net