Shakira, salariu halucinant pentru o bonă! Ce sumă uriașă oferă cântăreața. Spaniolii au rămas fără cuvinte

Ultima actualizare:

Celebra cântăreață Shakira (46 de ani) a anunțat pe pagina sa personală de Instagram că s-a întors în acestă perioadă în Barcelona. Însă, în Miami, se pare că vedeta are nevoie de o bonă pentru copii și este dispusă să ofere un salariu incredibil pe lună, dublu față de cât ar câștiga în mod normal bonele cu normă întreagă în Miami. 

Shakira caută bonă și oferă un salariu incredibil / Foto: Instagram
Shakira caută bonă și oferă un salariu incredibil / Foto: Instagram

Ultima perioadă nu prea a fost una fericită pentru cântăreața Shakira (46 de ani). Însă, a decis să se mute alături de copii în Miami și să dea uitării dificultățile pe care le-a tot întâmpinat. Acum câteva zile, columbianca s-a întors în Barcelona pentru a asista la Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, unde a fost din nou în centrul atenției. De asemenea, fanii au rămas uimiți când au aflat că vedeta este în căutarea unei bone pentru copii, în Miami, Florida, SUA, căreia i-ar oferi un salariu profitabil, plus cheltuieli de călătorie.

Ce salariu oferă cântăreața

Așadar, deoarece părinții ei nu se mai pot ocupa de cei doi copii ai cântăreței, Milan (10 ani) și Sasha (8 ani), ea este dispusă să plătească un salariu halucinant, dar, există o condiție. Columbianca vrea o bonă căreia i-ar oferi suma de aproximativ 2.400 de dolari pe lună, plus cheltuieli de călători, dublu față de cât câștigă în mod normal bonele cu normă întreagă în Miami, salariu care este în jur de 1.070 de dolari pe lună. De asemenea, ea va locui în luxosul conac al Shakirei, situat în zona exclusivistă North Bay Road Drive, o reședință cu șase dormitoare, o sală de jocuri, spa, sală de sport și șapte băi, pentru a avea grijă de micuții Milan și Sasha. 

Însă, cum am menționat mai sus, pe lângă cererea de experiență în îngrijirea copiilor, cântăreața are o condiție primordială, și anume: persoana aleasă să nu aibă nici un fel de contact cu presa, lucru care ar fi chiar stabilit printr-un contract de confidențialitate.

Potrivit site-ului LaVanguardia.com , cântăreața este în căutarea unei bone de șase luni și nu se știe dacă a găsit deja persoana potrivită care să aibă grijă de micuții ei.

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!           

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net