Shakira a pus ochii pe un cântăreț mai tânăr cu 16 ani. Cu cine a fost surprinsă în vacanța din Puerto Rico

După ce s-a zvonit că ar avea o relație cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton (38 de ani), Shakira (46 de ani) se bucură de viață și pare să aibă un nou iubit. Artista a fost surprinsă, săptămâna aceasta, în vacanță în Puerto Rico, alături de un cântăreț mai tânăr cu 16 ani. Este vorba despre Rauw Alejandro (30 e ani). Mai mult decât atât, se pare că bărbatul s-a despărțit recent de logodnica sa, după o relație de trei ani.

Shakira, surprinsă alături de Rauw Alejandro în vacanță în Puerto Rico / Foto: Instagram
Shakira, surprinsă alături de Rauw Alejandro în vacanță în Puerto Rico / Foto: Instagram

Săptămâna aceasta, Shakira a fost surprinsă distrându-se de minune alături de cântărețul Rauw Aljandro (30), în vacanță în Puerto Rico. Și nu singuri, ci împreună cu cei doi copii ai cântăreței, Milan (10) și Sasha (8). Imaginile, care au apărut pe rețelele de socializare, filmate de către fanii care i-au observat și au decis să publice videoclipul pe Twitter, îi înfățișează pe cei doi făcând baie într-un râu.

Shakira și Rauw Alejandro sunt prieteni de când au lucrat împreună, anul trecut, la piesa „Te Felicito”, dedicată fostului ei soț, Gerard Pique (36 de ani), de care s-a despărțit după 12 ani de relație, după ce s-a aflat că fostul fotbalist a înșelat-o pe artistă. Ulterior, a fost cuplată de presa străină cu Tom Cruise, cu pilotul de Formula 1 Lewis Hamilton, cu care a fost surprinsă, chiar luna trecută, iar, recent, pe 12 iulie, a fost văzută într-un restaurant cu starul echipei Miami Heat, jucătorul de baschet, Jimmy Butler.

Rauw Alejandro s-a despărțit recent de logodnică

Dar iată că, într-un final, artista le-a dat de lucru paparazzilor care sunt pe urmele ei și s-a afișat cu un bărbat mai tânăr cu 16 ani. Mai mult decât atât, Rauw Alejandro s-a despărțit recent de logodnica sa, după o relație de trei ani, pe care o ceruse cu doar 4 luni în urmă, potrivit Adevărul.ro.

Imaginile care apărut cu cei doi în mediul online au stârnit curiozitatea fanilor, care speculează acum faptul că ei ar forma un cuplu. Însă, nici Shakira și nici cântărețul portorican nu au confirmat încă că ar fi într-o relație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net