Shakira a pus ochii pe un sportiv mai tânăr decât ea: „O face mereu să zâmbească”

A uitat de Gerard Piqué (36 de ani)! Se pare că Shakira (46 de ani) are o afinitate pentru sportivi, mai ales pentru cei tinerei. S-a zvonit că este într-o relație cu pilotul britanic de Formula 1 Lewis Hamilton (38 de ani), însă se pare că acestea nu au fost nimic mai mult decât niște bârfe. Artista de origine columbiană ar fi pus ochii, de fapt, pe un baschetbalist cu 13 ani mai tânăr decât ea.

Shakira, îmbrăcată într-un outfit alb și negru
Shakira iubește din nou (Foto: GettyImages)

Mai nou, Shakira ar fi îndrăgostită de baschetbalistul Jimmy Butler (33 de ani). Cântăreața, care are o avere de 300 de milioane de dolari, nu este deloc deranjată de diferența de vârstă dintre ea și noua sa cucerire, potrivit tabloidului britanic Metro. Nu e de mirare, căci și tatăl copiilor ei, de care s-a despărțit anul trecut, este cu zece ani mai tânăr decât ea.

Shakira și Jimmy Butler se știu de puțin timp

„Jimmy o face să zâmbească și ea adoră să petreacă timp cu el. Nu i se pare cine știe ce faptul că se întâlnește cu un tip mai mic decât ea. Au ieșit de câteva ori împreună, dar încă nu putem vorbi despre ceva pe termen lung”, a declarat o sursă apropiată de cântăreață. Cuplul se cunoaște de puțin timp, însă se pare că băieții ei, Milan (9 ani) și Sasha (7 ani), sunt fani înfocați ai atletului NBA.

Despre Shakira și Jimmy Butler au apărut zvonuri pentru prima dată atunci când au fost văzuți plecând împreună, pe 12 iulie, la o cină la Novikov Restaurant & Bar, din Londra. Deși au venti cu mașini separate și au încercat să nu atraga atenția, zvonurile despre presupusa lor idilă s-au răspândit rapid. Momentan, Jimmy Butler și Shakira nu au anunțat nimic oficial. 

După despărțirea de Gerard Piqué, în presa străină s-a vorbit de mai multe presupuse relații de-ale artistei. Mai întâi, Tom Cruise ar fi curtat-o, dar ea ar fi refuzat. Apoi, s-a vorbit despre o relație de dragoste cu Lewis Hamilton, dar până acum se pare că cei doi sunt doar prieteni foarte buni. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net