Lovitură dură pentru Shakira! Pique anunță că se însoară cu iubita lui, Clara Chia

Gerard Pique (36 ani) și Shakira (46 ani) s-au despărțit în urmă cu un an, după 12 ani de relație care nu s-a concretizat într-o căsătorie, deși au împreună doi copii.

Shakira și Pique nu mai sunt împreună de un an / foto: arhivă
Shakira și Pique nu mai sunt împreună de un an / foto: arhivă

Shakira și-a relansat cariera și, mai mult decât atât, a reușit să treacă peste urâta despărțire de Pique, refăcându-și viața sentimentală alături de pilotul de formula 1, Lewis Hamilton.

Gerard Pique va anunța că se însoară cu Clara Chia

Shakira și Pique la filmările pentru imnul Mondialului din 2010, Waka Waka, interpretat de columbiancă. Nu s-au „luat” 12 ani, dar acum fotbalistul pare mai decis ca niciodată să facă pasul cel mare cu actuala lui iubită, Clara Chia.

În cadrul emisiunii Socialite s-a anunțat că Gerard Pique și Clara Chia vor anunța sâmbăta viitoare faptul că s-au logodit. Ziua aleasă ar avea legătură cu faptul că pe 24 iunie se va căsători fratele lui Gerard Pique, Marc, citează Mundo Deportivo.

Shakira și-a refăcut viața în brațele lui Lewis Hamilton

Presa din Spania scris că Shakira și Lewis Hamilton au petrecut din ce în ce mai mult timp împreună în ultimele luni, fiind chiar surprinși de paparazzi pe un iaht, în urma marelui Premiu de Formula 1 din Miami.

Jurnaliștii publicației internaționale Marca sunt convinși că nu mai încape niciun dubiu și cei doi formează, într-adevăr, o relație.

„Shakira și Lewis Hamilton au fost surprinși în timp ce se sărutau și se îmbrățișau. Cei doi au arătat semne de afecțiuni și s-au sărutat în fața prietenilor apropiați.

Mai multe persoane prezente la Grand Prix-ul Spaniei, de la Barcelona, susțin că i-au văzut pe cei doi în timp ce se sărutau în paddock-ul de la Montmelo.

Surse apropiate de familia Shakirei au confirmat că relația ei cu Lewis este încă la început și o descriu ca fiind lumina care îi aduce fericirea cântăreței columbiene.", informează jurnaliștii publicației amintite mai sus.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Vinerea Mare, cea mai neagră zi a creștinismului  Ce semnificație are Prohodul Domnului jpeg
image
image
image
image
image
image
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net