Shakira l-a scos din minți pe Lewis Hamilton, la doar o lună după ce au fost surprinși împreună. De ce s-a enervat cel mai bogat sportiv britanic din istorie

Ultima actualizare:

În ultimele luni, s-a tot zvonit că, după ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei, Shakira (46 de ani) l-ar fi dat uitării pe Gerard Pique și s-ar fi întâlnit cu mai multe celebrități, însă, cel pe care s-a insistat cel mai mult a fost pilotul britanic de Formula 1, Lewis Hamilton (38 de ani), după ce au fost surprinși împreună la o plimbare cu yacht-ul. Cu toate acestea, se pare că, Hamilton este extrem de deranjat din cauza zvonurilor. Ce nu îl mulțumește, de fapt, pe cel mai bogat sportiv britanic din istorie?

Shakira l-a scos din minți pe Lewis Hamilton / Foto: GettyImages
Shakira l-a scos din minți pe Lewis Hamilton / Foto: GettyImages

Ce îl deranjează pe Lewis Hamilton

În cadrul podcast-ului Mamarazzis, Laura Fa și Lorena Vazquez au făcut dezvăluiri, după ce Lewis Hamilton și Shakira au fost fotografiați la cină într-un restaurant luxos din Barcelona, alături de mai mulți prieteni, după Marele Premiu al Spaniei.

Cele două gazde ale podcast-ului susțin că Lewis Hamilton nu a fost implicat deloc în acea întâlnire și că, de fapt ,a fost organizată de echipa sa de relații publice. Cei doi au fost deja reperați împreună, iar mutarea a fost văzută ca fiind pozitivă pentru imaginea lor. Cu toate acestea, pilotul de Formula 1 s-a săturat de situație și a cerut echipei sale să o blocheze pe Shakira să nu mai poată accesa boxa acesteia. Totodată, aceștia au dezvăluit că Hamilton este foarte îderanjat de zvonuri și crede că Shakira încearcă să sugereze că are o aventură cu multiplul campioni mondial. 

Shakira, vizată de o nouă anchetă

Interpreta hitului „Hips Don’t Lie”, care a vândut milioane de discuri în întreaga lume, este deja investigată într-o instanță spaniolă și este de așteptat să apară în a doua jumătate a anului 2023 într-un proces separat pentru peste 14,5 milioane de euro în taxe neplătite din 2012 până în 2014. În acel caz, procurorul a cerut până la opt ani de închisoare.

Tribunalul din Esplugues de Llobregat, din nord-est, de lângă Barcelona, ​​nu a oferit mai multe detalii în declarația de joi, iar procurorul nu a răspuns imediat unei solicitări a Reuters. Avocații Shakirei au spus că nu au fost anunțați și au aflat despre noua anchetă prin mass-media. 

„Echipa de avocaţi nu va face niciun comentariu înainte ca înştiinţarea să ajungă la ea prin canalele formale şi legale stabilite. Aşa cum a mai declarat în numeroase ocazii, Shakira a afirmat că a acţionat întotdeauna potrivit legii şi sub îndrumarea celor mai buni experţi fiscali. În prezent, se concentrează asupra vieţii ei artistice în Miami şi este calmă şi încrezătoare că problemele ei fiscale se vor rezolva favorabil”, au spus avocații acesteia într-un comunicat, conform ProTV.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
2 familia lui jon bon jovi jpg jpeg
elizabeth hurley costum baie instagram jpg
banner anamaria prodan png
gabriela szabo facebook (2) jpg
banner minodora ornela png
daniela gyorfi instagram jpg
florin piersic facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net