Sharon Stone este în doliu! Fratele ei a murit subit la 57 de ani

Actița Sharon Stone, în vârstă de 64 de ani, deplânge pierderea fratelui ei Patrick Stone, care a murit subit duminică în Pennsylvania. Avea 57 de ani. Actrița a confirmat decesul fratelui ei la sfârșitul zilei de luni, publicând o fotografie cu ei împreună pe Instagram. „RIP fratele meu Patrick Joseph Stone. 🕊️”, a fost descrierea imaginii. Biroul medicului legist a declarat pentru TMZ că Patrick a suferit o moarte subită cardiacă din cauza unei boli de inimă. Nu este clar dacă a fost internat în spital în momentul decesului.

Actrița Sharon Stone și-a pierdut fratele (Instagram)
Actrița Sharon Stone și-a pierdut fratele (Instagram)

Soția sa, Tasha Stone, și-a plâns soțul duminică, spunându-le celor dragi pe rețelele de socializare că a murit la primele ore ale dimineții. „Inima mea simte că mi-a fost smulsă din piept. Patrick a mers să fie cu micuțul nostru dulce River în jurul orei 3:30 în această dimineață. Nu știu ce să mai zic, el era lumea mea”. River a fost fiul lui Patrick și Tasha, în vârstă de 11 luni, care a murit din cauza insuficienței organelor în august 2021.

„Nu sunt sigură cum ar trebui să arate viața fără soțul meu alături de mine și sincer nu vreau, dar trebuie, desigur. Sper doar să rămâneți mereu alături de mine urmărindu-i pe Hunter, Kaylee și pe mine. Până când ne vom întâlni din nou, vă voi ține pentru totdeauna pe voi și amintirile noastre minunate (și unele nu atât de minunate, ci la fel de importante) aproape de inima mea, și vă voi vizita în acele amintiri întotdeauna. Te iubesc dragă. Dorința mea este ca acum cel puțin River să aibă tăticul său cu el și sper că voi doi să vă distrați cel mai bine”, a continuat mesajul.

Sharon Stone a anunțat pentru prima dată că River a intrat în insuficiență totală de organe cu aproximativ o săptămână înainte de a muri. „Nepotul și finull meu River Stone a fost găsit astăzi în pătuțul său cu insuficiență totală de organe. Vă rog să vă rugați pentru el. Avem nevoie de un miracol ”, a scris actrița la acea vreme pe rețelele sociale alături de o fotografie cu băiețelul întins pe un pat într-un spital, relatează People. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net