Sharon Stone, topless, la 64 de ani! Actrița a găsit elixirul tinereții

Sharon Stone are 64 de ani, dar arată incredibil și pare să fi găsit elixirul tinereții veșnice. Actrița s-a fotografiat într-o ipostază în care nu multe doamne ar avea curajul să se afișeze și a distribuit imaginea pe contul personal de Instagram. Aprecierile s-au ținut lanț! Pe bună dreptate!

Sharon Stone a găsit elixirul tinereții
Sharon Stone a găsit elixirul tinereții

Sharon Stone este o femeie frumoasă, sigură pe sine, care își poartă cu mândrie ridurile și firele de păr albe. Are o eleganță atemporală, iar fiecare apariție a ei este una de revistă. Chiar și fără machiaj, Sharon Stone arată foarte bine și se simte încrezătoare!

Zilele trecute, Sharon Stone a distribuit fanilor un instantaneu mai mult decât îndrăzneț! Actrița s-a fotografiat în bikini de baie și cu un bolero pe umeri. Ce a atras atenția? Faptul că nu a purtat deloc sutien! Și nu doar asta! Ci că are un trup tonifiat și un abdomen plat. 

Sharon Stone, topless, la 64 de ani
Sharon Stone, topless, la 64 de ani

Citește și: Sunt trecute de prima tinerețe, dar arată impecabil în costum de baie 

Sharon Stone a învățat la maturitate să-și accepte corpul 

Deși acum își iubește corpul, a existat o perioadă când Shrone Stone nu suporta nici să se privească în oglindă din cauza faptului că nu îi plăcea ce vedea. 

„Mi-a fost foarte greu să accept că trupul meu trece printr-o serie de transformări. A existat un moment în viața mea, în jurul vârstei de 40 de ani, când mă băgam în cadă cu o sticlă de vin, încuiam ușa și ziceam: nu ies de aici până nu învăț să îmi accept corpul așa cum e! Mă disperau ridurile, sânii care nu mai erau așa de fermi și mi se părea că am burtică”, povesteaa actrița.

Sharon Stone nu este singura actriță trecută de prima tinerețe care a păcălit trecerea timpului. Salma Hayek, Elizabeth Hurley, Stephanie Seymour și Jane Seymour sunt alte vedete de la Hollywood care au un tonus de invidiat. 

Vezi și: Ce bine arată Jane Seympur la 71 de ani! 

La 71 de ani, Jane Seymour arată precum o tinerică de 20! Actrița a vorbit de multe ori despre secretele frumuseții sale și a conchis destul de simplu că, în realitate, nu există o soluție magică prin care previne îmbătrânirea, ci doar un set de reguli pe care le respectă cu sfințenie.

Nu consumă alcool, nu se expune razelor soarelui fără a folosi o cremă de protecție cu factor de protecție solară și nu, în ultimul rând, oricât de obosită ar fi nu adoarme niciodată fără să se demachieze!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
carol i ziua regelui jpeg
image
image
image
image
image
image
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net