Sunt trecute de 50 de ani, dar arată precum niște tinerele în costum de baie!

Ultima actualizare:

Unele dintre vedetele de la Hollywood par să fi găsit secretul tinereții veșnice. Elizabeth Hurley, Jane Seymour și Stephanie Seymour sunt trecute de prima tinerețe, însă arată impecabil în costum de baie și ar putea defila, cu ușurință, pe podium!

Elizabeth Hurley are 56 de ani, dar arată impecabil în costum de baie
Elizabeth Hurley are 56 de ani, dar arată impecabil în costum de baie

Elizabeth Hurley are 56 de ani și este mama unui băiat pe nume Damian care i-a moștenit frumusețea și are o atitudine de model. Tot el este cel care o ajută pe actriță să realizeze cele mai reușite fotografii cu care apoi se mândrește pe conturile personale de pe rețelele de socializare.

Elizabeth Hurley este întotdeauna îndrăzneață și plină de energie. Niciodată nu ezită să pozeze provocator și să etaleze formele voluptoase. 

La 56 de ani, Elizabeth Hurley are picioare tonfiate, un abdomen lucrat la sala de sport, iar pe corpul ei nu există urmă de celulită. Imaginile cu ea în costum de baie nu necesită nici măcar un singur comentariu! Este clar că Elizabeth Hurley a găsit modalitatea de a opri trecerea timpului! 

Citește și: Elizabeth Hurley arată senzațional în costum de baie 

Jane Seymour, cunoscută pentru rolul său din „Dr. Quinn" are 71 de ani și un set de hobby-uri care ar uimi pe oricine! Aflată la vârsta pensionării, îndrăgita artistă nu stă o clipă liniștită și găsește mereu activități care să o țină ocupată. A dezvăluit că nu este străină alpinismului și că nu se teme să încerce sporturi noi dacă are ocazia.

Recent a fost plecată într-o excursie în Thailanda, acolo unde s-a fotografiat alături de elefanți. Nu animalele au atras însă atenția în fotografiile cu pricina, ci cât e bine poate să arăte Jane la 71 de ani! 

Vezi și: Jane Seymour, fotomodel la 70 de ani

Actrița a vorbit de multe ori despre secretele frumuseții sale și a conchis destul de simplu că, în realitate, nu există o soluție magică prin care previne îmbătrânirea, ci doar un set de reguli pe care le respectă cu sfințenie. Nu consumă alcool, nu se expune razelor soarelui fără a folosi o cremă de protecție cu factor de protecție solară și nu, în ultimul rând, oricât de obosită ar fi nu adoarme niciodată fără să se demachieze!

Stephanie Seymour sună cunoscut celor care au fost sau încă suni fanii lui Axl Rose, solistul formației Guns N' Roses.  Stephanie a fost un model cunoscut a anilor '90 și iubita cunoscutului rocker. Deși au trecut mai bine de două decenii de la filmarea „November Rain" în care apare fotomodelul, Stephanie, acum în vârstă de 53 de ani, arată la fel de bine.

Are aceleași picioare lungi și ferme, talie de viespe și păr precum cel al prințeselor din povești. Ce-i drept, Stephanie a apelat și la mici proceduri estetice pentru a ține departe semnele îmbătrânirii.

  Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook șInstagram!  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net