Elizabeth Hurley caută iubită pentru fiul ei. Ce face actrița britanică în vârstă de 56 de ani?


    Extrem de timid, Damian Hurley își însoțește mama la toate evenimentele mondene
Extrem de timid, Damian Hurley își însoțește mama la toate evenimentele mondene

Elizabeth Hurley, 56 de ani, vrea să îi găsească iubită fiului ei Damian, de 19 ani. Actrița britanică îl însoțește pretutindeni și îl ia cu ea la toate evenimentele mondene pe Damian pentru că vrea să își ajute să își găsească parteneră. Ea se consideră responsabilă pentru faptul că Damian nu și-a găsit încă o parteneră.

Actrița britanică Elizabeth Hurley, 56 de ani, vrea neapărat să îi găsească iubită fiului ei Damian, de 19 ani. După ce în urmă cu o lună Damian a fost luat sub aripa protectoare de către Naomi Campbell la un eveniment de modă la care a participat în calitate de fotomodel, Elizabeth Hurley se gândește serios să își ajute fiul pe plan sentimental. Ea a recunoscut că în ultimii doi ani, din cauza pandemiei, Damian a stat în casă cu bunica, mama și două mătuși și a s-a rupt complet de gașca lui de prieteni. De aceea, vrea ca Damian să își ia zborul și să devină cât mai curând un bărbat independent, pentru că în prezent este doar... ”băiatul mamei”. Extrem de timid, Damian nu a fost văzut niciodată în compania vreunei fete sau a unor băieți.

Citește și:

Elizabeth Hurley arată senzațional în costum de baie la cei 56 de ani ai ei. Care îi sunt secretele?

Elizabeth Hurley chiar nu îmbătrâneşte!

Damian Hurley, renegat de familia tatălui

Damian este un tânăr fotomodel în plină ascensiune, la cei 19 ani ai săi. El a semnat un contract cu agenția de modeling Tess Management și a apărut în filmul “The Royals” alături de mama lui. El este rezultatul relației dintre miliardarul Steve Bing care avea o avere de peste 500 de milioane $ și Liz Hurley. Nu a fost niciodată recunoscut ca moștenitor de drept al tatălui său și după sinuciderea acestuia, a fost deposedat de moștenire de propriul bunic. Steve Bing s-a sinucis la 22 iunie 2020. Însă în ciuda aceste traume, Damian se află în topul fotomodelelor tinere și cu ajutorul mamei lui este plătit cu sume cuprinse între 50.000 și 100.000 de dolari pentru o ședință foto.

femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Farul CSU Craiova, Sportpictures jpg
miri nunta jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png