Spectacol uriaș pe scena Arenei Naționale din București. Ed Sheeran a cucerit inimile a 60.000 de români: „Dumnezeule, a fost minunat”

Ultima actualizare:

Ed Sheeran a reușit să facă senzație pe scena Arenei Naționale din Capitală. Sâmbătă seara, artistul internațional a cântat alături de 60.000 de români, care s-au distrat pe cinste în momentul în care s-a dat startul concertului. 

Ed Sheeran la București
Ed Sheeran la București

Artistul de origine britanică a cântat pe o scenă rotativă cu vizibilitate de 360 de grade, astfel că toată lumea a reușit să îl admire din cap în picioare. La rândul său, Ed Sheeran a avut posibilitatea să interacționeze cu toată lumea prezentă la spectacol. Cântărețul este cunoscut pentru surprizele pe care le face în timpul concertelor. Așadar, de această dată, l-a invitat alături de el pe Chris Hemsworth, actorul australian, care a făcut un show de senzație la tobe.

Zeci de mii de români au fost martorii un spectacol uriaș, unde atmosfera a fost mai ceva ca la trecerea în Noul An. Ed Sheeran a cucerit inimile întregului stadion după ce a cântat la o chitară acustică, iar jocurile de lumini au completat perfect atmosfera.

„Deci extraordinar, mi-a plăcut enorm, toate melodiile au fost superbe, live-ul extraordinar, mi-a plăcut mult”/ „Dumnezeule, a fost minunat. Am ajuns mai devreme și oamenii deja începeau să umple stadionul”/„A cântat și melodia noastră, am dansat împreună, a fost și spectacolul, genial, genial”, au spus doar câțiva dintre spectatori, potrivit Știrileprotv.

Ed Sheeran, concert impresionant

Mulți dintre cei 60.000 de oameni veniți să vadă concertul lui Ed Sheeran au fost fascinați de faptul că artistul s-a urcat pe o scenă rotativă, care i-a permis să se conecteze cu toți spectatorii.

„Asta este fain, pentru că, în felul acesta, interacționează cu tot publicul, poate să-i țină pe toți atenți la el”/ „El reușea să acapareze așa tot publicul, a fost superb”, au mai spus unii dintre spectatori, potrivit sursei citate. 

Ed Sheeran a mai cântat în București, în anul 2019. La acel moment, cât timp a stat pe scenă, artistul a purtat un tricou al naționalei noastre de fotbal.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
FotoJet William și mătușa jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
adelina pestritu instagram jpg
Adi Constantin este stilistul vedetelor jpeg
adela popescu si mama fb jpg
antonia sexy jpg
george burcea colaj instagram jpg
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
image
actualitate.net
image
actualitate.net