Ed Sheeran ajunge sâmbătă la București. Ce trebuie să știe fanii despre concertul artistului britanic pe Arena Națională: program, reguli de acces și ce preț au biletele

Încă puțin și Ed Sheeran va ajunge pe melagurile românești! Sâmbătă, 24 august 2024, artistul britanic va susține un nou concert la București, pe Arena Națională, fiind a doua sa apariție în capitala României. În 2019, când îndrăgitul cântăreț a cântat în tricoul naționalei de fotbal, a fost aplaudat de 55.000 de oameni. Ce trebuie să știi despre noul concert din Capitală: program, reguli de acces și ce preț au biletele.

Detalii despre marele concert de sâmbătă susținut de Ed Sheeran / foto: arhiva Click!
Detalii despre marele concert de sâmbătă susținut de Ed Sheeran / foto: arhiva Click!

Cei care vor să-l vadă pe megastarul britanic sâmbătă, 24 august 2024, trebuie să știe că accesul pe Arena Națională va începe de la ora 16.00, iar pentru a putea intra, participanții trebuie să dețină actul de identitate, biletul achiziționat și confirmarea plății. De asemenea, biletul trebuie păstrat pe toată durata concertului.

Detalii despre concertul lui Ed Sheeran pe Arena Națională

Este interzisă intrarea cu obiecte precum:

- genți sau rucsacuri mari (mai mari decât o coală A4);

- sticle, conserve;

- alimente sau băuturi din afara locației;

- artificii, arme, obiecte periculoase;

- obiecte laser (de exemplu, pointere, brichete cu laser);

- iPad-uri, tablete, camere GoPro sau similare, selfie stick-uri;

- DRONE (de orice dimensiune);

- bannere sau postere mai mari decât o coală A3;

- umbrele (în caz de ploaie, sunt permise doar pelerine de ploaie);

- camere foto profesionale sau semi-profesionale (cu obiective detașabile);

- înregistratoare audio și video profesionale sau semi-profesionale;

- animale de companie;

- cuțite, spray-uri paralizante, lanțuri sau alte obiecte periculoase;

- alcool;

- alimente, băuturi sau lichide de orice fel;

- droguri ilegale / interzise / periculoase / toxice sau substanțe / medicamente, cu excepția substanțelor necesare din motive medicale clar dovedite (persoanele cu afecțiuni medicale trebuie să aibă dovada că pot intra la eveniment cu medicamentele necesare).

În ceea ce privește biletele, acestea sunt încă disponibile, cu prețuri cuprinse între 299 lei (categoria C) și 399 lei (categoria B). Pot fi achiziționate online pe www.cts.eventim.ro și în ziua evenimentului la Arena Națională, la Casa de Bilete situată la intrarea din Bvd. Basarabia. Biletele sunt personalizate înainte de a fi vândute, pentru a împiedica eforturile de revânzare neetică a acestora, prețurile absurde și înșelarea fanilor.

De asemenea, copiii sub 6 ani nu pot intra, cei cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani pot intra doar cu bilete valabile și însoțiți de un adult, iar adolescenții cu vârsta între 14 și 18 ani pot veni neînsoțiți cu bilete valabile doar dacă au un mandat semnat de un părinte / tutore legal.

Persoanele cu boli psihice sau fizice pentru care zonele aglomerate, zgomotele puternice, efectele speciale de sunet, efectele vizuale și audio reprezintă un risc, își asumă întreaga responsabilitate pentru daunele pe care le-ar putea suferi participând la acest eveniment. Spectacolul poate include și efecte de lumină puternice care ar putea dăuna copiilor sau persoanelor epileptice.

În perioada 19-28 august, parcul din jurul Arenei Naționale va fi închis pentru public, ca măsură de siguranță necesară în pregătirea concertului din 24 august.

Totodată, pentru a evita aglomerația în trafic, este recomandată utilizarea transportului public, programul Societății de Transport București (STB) va fi prelungit până la ora 0.30 cu ocazia concertului.

Ed Sheeran, pentru a doua oară în România

În deschiderea show-ului din acest weekend va cânta Calum Scott, care a captivat lumea la „Britain’s Got Talent”, pregătindu-i pe fani pentru concertul mult așteptat al lui Ed Sheeran.

Pe data de 3 iulie 2019, Ed Sheeran a făcut pentru prima dată senzație pe Arena Națională în fața a peste 50.000 de oameni, făcându-și apariția îmbrăcat în tricoul echipei naționale de fotbal a României. Stadionul a vibrat sub vocile celor 50.000 de fani care cântau versurile celor cele mai cunoscute piese ale sale, moment ce l-a impresionat profund pe artistul britanic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Imagini de la parastasul de 9 ani al lui Corneliu Vadim Tudor foto: Facebook
banner denisa manelista png
Banner gina pistol png
daliana raducan si razvan simion jpg
Banner Cristian Tantareanu Anca Turcasiu
banner Aida Parascan png
Anca Dinicu  jpg
addison rae jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net