Ce pregătiri se fac pentru concertul lui Ed Sheeran. Evenimentul din București va avea o scenă unică, 360 de grade!

Ultima actualizare:

Ed Sheeran va concerta pe Arena Națională din București pe data de 24 august 2024. 

Biletele pentru acest eveniment special sunt disponibile pe www.cts.eventim.ro. Concertul se anunță a fi unul grandios, iar pregătirile vor fi pe măsură pentru un astfel de artist care se respectă.

Mathematics Tour introduce un nou concept de scenă 360 de grade, în care publicul va sta în jurul scenei situate în mijloc. Turneul internațional Mathematics Tour al lui Ed Sheeran, care a doborât recorduri, este atât o demonstrație de măiestrie artistică și tehnologică, cât și o declarație despre impactul pe care îl poate avea un singur interpret - atunci când este susținut de tehnologia potrivită.

De ce este impresionant concertul lui Ed Sheeran

Mathematics se desfășoară pe o scenă centrală cu o margine rotativă care permite o vizibilitate de 360 de grade pentru (și de) Sheeran și patru platforme, amplasate în interiorul terenului stadionului, fiecare la baza a șase "catarge" care acționează ca și contragreutăți într-o configurație sofisticată de rigidizare cu scripeți pentru un halo de 42 de tone deasupra scenei principale. Ca și cum asta nu ar fi fost de ajuns, pirotehniștii au un rol important în spectacol, cu aruncătoare de flăcări folosite de mai multe ori, culminând cu un foc de artificii ca final.

De data aceasta, fanii au ocazia să experimenteze o nouă configurație de producție, cu punerea în scenă a lui Ed în cerc, înconjurat de mulțime. Această scenă intimă de 360 de grade este formată dintr-o scenă centrală rotativă înconjurată de șase catarge înalte de 30 de metri. Realizate din 7,5 tone de grinzi, stâlpii susțin un sistem complex de rețele de cabluri care permite suspendarea a 55 de tone de echipament deasupra scenei, inclusiv sonorizare, lumini și haloul. Această configurație de pionierat elimină necesitatea unui sistem de acoperiș standard, ceea ce are ca rezultat o vizibilitate mult mai bună pentru fani. Haloul, un ecran LED transparent circular cu diametrul de 21 de metri, este suspendat deasupra zonei centrale a spectacolului și poate fi coborât până la scenă pentru a-l înconjura pe clebrul artist. În interiorul haloului se află 18 candelabre realizate din benzi LED Sceptron pentru a-l ilumina pe Ed Sheeran pe scenă. Acestea se pot mișca împreună cu haloul sau independent de acesta pentru a crea un show cu adevărat spectaculos.

Directorul de producție, Chris Marsh, a povestit ce tip de spectacol și-a dorit artistul: "Imediat ce am terminat turneul Divide Tour, Ed ne-a întrebat ce ar trebui să facem în continuare. A vrut un spectacol care să fie emblematic și ceva de care oamenii să-și amintească". Iar designerul de producție, Mark Cunniffe, a reușit să realizeze un design de scenă inovator, cu o gamă extinsă de conținut video Notch, permițând tuturor celor din locație să se apropie de spectacolul solo al lui Sheeran. De la primul concert și până în prezent, acest concept a dovedit că punerea în scenă a funcționat și pentru public, fanii putând vedea conținutul dinamic din fiecare loc din stadion. Astfel, s-a născut un spectacol global care nu trebuie ratat.

Un turneu ca niciun altul

Turneul "Mathematics World Tour" al lui Sheeran a început în martie 2022 și cuprinde toate genurile pe care ți le poți imagina. De la rock la hip-hop, de la country la pop și de la balade de dragoste la head bangers. Turneul Mathematics Tour este un turneu combinat al fiecăruia dintre albumele sale. Numele albumelor sunt inspirate de diferite operații matematice: "-", "+", "×", "÷" și "=". Sheeran a anunțat că nu va folosi o trupă pentru cea mai mare parte a concertului, urmând să se acompanieze singur la o stație 5-loop și diferite chitări. O stație 5-loop este un set de pedale unde Sheeran își înregistrează tobele, linia de bas, vocea de fundal și pianul pe o buclă care rulează în mod constant pe întreaga durată a fiecărei melodii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
florin nita romania euro 2024 facebook jpg
image
image
image
image
image
image
Elena Tănase jpg
ioana tiriac fiica ion tiriac webp
Banner Jean Paler Gheorghe Turda
banner irina columbeanu png
banner andreea raicu png
banner lupu rednic png
Marian Ralea Teatrul Metropolis jpeg
Dan Spataru jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net