Stormi dă moda! Fiica lui Kylie Jenner a avut o apariție de milioane în Beverly Hills

Ultima actualizare:

Atunci când mama ta este una dintre cele mai bogate femei din lume, în mod cert îți face orice capriciu, chiar dacă ai doar câțiva anișori. Stormi, fiica de patru ani a lui Kylie Jenner, a furat toate privirile la o plimbare pe străzile însorite din Beverly Hills. 

Stormi are doar patru anișori, dar poartă haine de mii de dolari
Stormi are doar patru anișori, dar poartă haine de mii de dolari

Kylie Jenner a fost văzută joi, bucurându-se de o plimmbare cu fiica ei de patru ani, Stormi, în Beverly Hills, Los Angeles. Starul Keeping Up With The Kardashians, în vârstă de 25 de ani, a ținut-o de mână pe fiica ei, Stormi, îmbrăcată în articole de firmă, din cap până în picioare. 

Kylie a purtat o poșetă neagră, strălucitoare, pentru a ține câteva obiecte importante de care avea nevoie în timpul scurtei plimbări. Nici Stormi nu a fost mai prejos. Micuța a purtat o geantă din piele neagră BY FAR, disponibilă pe piață prețul de aproximativ 465 de dolari!

Citește și: Kylie Jenner, criticată dur de fani! Imaginile care i-au revoltat pe internauți 

Kylie este extrem de activă pe rețelele de socializare și nu ezită să o implice și pe fiica sa în clipurile video pe care le distribuie milioanelor de fani. Unul dintre cele mai recente filmulețe este absolut adorabil. Stormi apare alături de Kylie și bunica sa, Kris Jenner. Trebuie să recunoaștem că Stormi se simte precum peștele în apă atunci când este filmată, așadar nu este exclus ca și ea să devină un influencer de succes. 

În urmă cu două luni, Kylie a fost atacată în mediul online de către internauți, după ce a distribuit o imagine în care ea și fiica sa, de doar patru ani, au manichiură asortată. Unii dintree admiratori au fost de părere că este mult prea devreme pentru ca Stormi să își dea unghiile cu ojă și au criticat-o pe Kylie pentru modul de parenting ales. 

Vezi și: Kylie Jenner a decis să schimbe numele fiului ei 

Kylie Jenner este una dintre cele mai bogate femei din lume. Ea a devenit miliardară la vârsta de 21 de ani. Deține o vilă de aproximativ 37 de milioane de dolari și are o colecție impresionantă de autoturisme! Ea și-a cumpărat un Bugatti Chiron, în valoare de trei milioane de dolari, în urmă cu trei ani. 

Deși are doar 25 de ani, Kylie Jenner este deja mama a doi copii: Stormi, o fetiță în vârstă e patru anișori și un băiețel pe nume Wolf. Ambii sunt rezultatul iubirii sale cu trapperul Travis Scott, alături de care trăiește o poveste de dragoste cu năbădăi. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!     

image
image
image
image
image
image
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
actorii jpg
zendaya covorul rosu getty (3) jpg
catalin scarlatescu urgenta spital accident 808545 jpg
banner Vladuta Lupau png
image
actualitate.net
image
actualitate.net