Stromae, probleme de sănătate! Artistul a fost nevoit să își anuleze turneul

Fanii artistului belgian Stromae au primit o veste proastă în această săptămână, când acesta a anunțat pe rețele sale de socializare că își va anula turneul european din acest an. Cântărețul urma să susțină concerte de-a lungul continentului până în luna decembrie, însă probleme de sănătate l-au forțat să renunțe la turneu.

Artistul se confruntă cu depresie, de ani de zile / FOTO: Facebook
Artistul se confruntă cu depresie, de ani de zile / FOTO: Facebook

După ce artistul belgian în vârstă de doar 38 de ani, Stromae, anunțase doar o întrerupere parțială a turneului său european, fanii săi au primit o nouă veste proastă. Acesta a decis să anuleze complet seria de concerte programată până la finalul anului, în țara sa natală, Belgia, cât și în Franța și Germania, potrivit informațiilor oferite de către adevarul.ro. Din păcate pentru artist, aceasta nu este prima ocazie când starea de sănătate l-a forțat să ia o pauză în carieră.

Stromae nu a dorit niciodată să și ascundă problemele cu depresia, cât și cu extenuarea provocată de stilul de viață din industria muzicală. El și-a anunțat fanii, pentru prima oară, că se va retrage temporar încă din anul 2015, când starea de depresie i s-a agravat profund, mai ales din cauza efectelor secundare ale unui medicament împotriva malariei. După câțiva ani departe de lumina reflectoarelor, acesta s-a întors în forță în anul 2022, cu un nou album care a reușit să câștige 2 premii după lansare.

Artistul se confruntă cu depresie și extenuare

Stromae nu a ascuns problemele sale de sănătate, vorbind liber despre acestea în diverse interviuri. Mai mult, el a fost inspirat de această perioadă din viața sa pentru a compune versurile hit-ului „L'enfer” (Infernul), în care abordează problema depresiei și a gândurilor de suicid. Iar cum belgianul a simțit că nu poate apărea pe scenă îndeajuns de concentrat pe performanța sa, a ales să anuleze turneul din acest an.

În ultimul timp, artistul din Bruxelles a ales să lucreze cu alte nume cunoscute din muzică, cum ar fi Dua Lipa și Billie Eilish, fiind parte din videoclipurile acestora. Stromae a declarat că a preferat acest tip de muncă, deoarece atenția publicului nu a mai fost ațintită asupra lui. Stromae a debutat încă din anul 2010, când hit-ul său „Alors en danse” a făcut senzație de-a lungul globului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sarmale in Japonia Captura Video HaiHui în doi jpg
image
image
image
image
image
image
marina voica si corina chiriac webp
Maria Tanase jpg
trilogia florina cercel jpg
cub corina chiriac png
image png
adela popescu colaj instagram jpg
stefan iordache jpg
christian sabbagh jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net