Gisele Bündchen, dezvăluiri dureroase despre relația cu starul Tom Brady. Divorțul a devastat-o

Ultima actualizare:

Gisele Bündchen (42 de ani) a rupt tăcerea cu privire la divorțul de Tom Brady (45 de ani)! Supermodelul apare pe coperta de aprilie a revistei americane Vanity Fair, unde a acordat și un interviu în care a vorbit despre despărțirea de tatăl copiilor ei.

Gisele Bündchen a rupt tăcerea cu privire la despărțirea Tom Brady (Foto: GettyImages)
Gisele Bündchen a rupt tăcerea cu privire la despărțirea Tom Brady (Foto: GettyImages)

Gisele Bündchen și Tom Brady au divorțat în 2022

Modelul de origine braziliană, care are o avere de 400 milioane de dolari, a spus că acest divorț a însemnat „moartea visului” ei. De asemenea, Gisele Bündchen a afirmat că nu l-a pus niciodată pe Tom Brady să aleagă între cariera sa de jucător de fotbal american și familie. „Dacă există o persoană care își dorește să fiu cea mai fericită din lume, este el. Și eu vreau să reușească, să aibă succes. Îmi doresc ca toate dorințele lui să devină realitate”, a spus Gisele. Modelul și fostul sportiv au împreună doi copii, Vivian (10 ani) și Benjamin (13 ani).

„Este greu pentru că îți imaginezi că viața ta va fi într-un anumit fel și ai făcut tot ce ai putut ca să meargă bine, știi?” a spus Gisele Bündchen, pentru sursa amintită mai sus. Vedeta a respins și speculațiile despre motivul pentru care s-a încheiat căsătoria.

Ea a descris zvonurile conform cărora despărțirea s-a produs după ce Brady s-a întors în NFL, în ciuda faptului că anterior și-a anunțat retragerea, drept „cele mai nebunești lucruri” pe care le-a auzit vreodată.

Uneori creșteți împreună; alteori vă despărțiți. Când eu aveam 26 de ani, iar el 29 de ani, ne-am cunoscut, ne-am dorit o familie, ne-am dorit lucruri împreună. Pe măsură ce trece timpul, ne-am dat seama că ne-am dorit doar lucruri diferite, iar acum am avut de făcut o alegere. Asta nu înseamnă că nu iubești persoana respectivă”, a mai spus Gisele.

Bündchen, unul dintre cele mai bine plătite modele din lume, a adăugat că nu are regrete, cu privire la mariajul ei cu Tom Brady.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
image
actualitate.net
image
actualitate.net