Superstar american, devenită ruină din cauza adicțiilor! Fosta prezentatoare arată groaznic

Ultima actualizare:

Wendy Williams, 58 de ani, este un nume de referință, în Statele Unite ale Americii, când vine vorba despre o carieră de succes în televiziune, radio și în lumea literară.

Wendy Williams, afectată vizibil, după externare. Sursa: Instagram/pagesix
Wendy Williams, afectată vizibil, după externare. Sursa: Instagram/pagesix

Recent, ea a fost fotografiată într-o situație alarmantă, fiind o umbră a femeii de succes de altadată. Se pare că vedeta a trecut printr-o serie de transfuzii de sânge, în urmă cu doi ani, când a fost spitalizată din cauza dependenței de alcool, conform imaginilor și informațiilor publicate pe Instagram de publicația Pagesix.

Atunci, ea ar fi fost găsită de niște cunoștințe, într-o stare tragică, în apartamentul ei din New York, unde era o dezordine și o mizerie înfiorătoare. Din păcate, încă din trecut, succesul ei a fost alimentat de mai multe adicții, care o ajutau, aparent, să facă față presiunii profesionale.

A fost internată, din nou, după o perioadă critică

Conform Entertainment Tonight, Wendy Williams ar fi fost, din nou, internată într-o clinică specializată în reabilitare.

Aproape un deceniu a fost dependentă de consumul de cocaină, pentru care nu a primit nici un fel de tratament. A fost una dintre primele vedete care s-a „tunat”, fiind abonată la tratamente cosmetice, aflate la început, precum liposcuții, botox sau implanturi mamare cu silicon.

Citește și: Riscul pe care şi l-a luat Oprah atunci când a făcut primul pas şi l-a invitat în oraş pe Stedman Graham

Wendy Williams a reușit să păstreze secretul problemelor ei până în 2017, când a leșinat într-o emisiune găzduită. Un an mai târziu a început să facă publice problemele de sănătate care o chinuiau de ani de zile, fanii vedetei fiind îngrijorați, pe bună dreptate, din cauza aspectului ei ciudat.

Wendy suferă de o afecțiune autoimună care i-a cauzat o hipertiroidită autoimună. Din această cauză, părul ei este foarte fragil, așa că Williams a fost nevoită să poarte peruci.

Fiind o persoană cu un puternic spirit antreprenorial, Wendy Williams a pornit o afacere cu produse cosmetice și o linie exclusivistă de peruci.

Talent incontestabil, umbrit de adicții

Din păcate, în ciuda talentului ei incontestabil, Wendy Williams nu a găsit puterea de a face față adicțiilor. Întotdeauna a fost remarcată pentru ochii ei mari, însă și acest detaliu pare să fie provocat de boala autoimună avută.

Din cauza presiunii apărute, în spatele globilor oculari, ochii acesteia sunt ieșiți din orbite, în momentele când starea ei de sănătate nu este în regulă, acest efect fiind mult mai pronunțat.

Fanii ei încă speră să se pună pe picioare și să revină pe sticlă. Wendy Williams este considerată ca fiind una dintre cele mai de succes gazde de show-uri TV, depășind-o chiar și pe celebra Oprah Winfrey, în preferințele publicului.

Vezi și: Cameron Diaz, detalii despre tinerețea agitată! Cum a ajuns să transporte droguri în Mexic

Era admirată pentru faptul că nu își cenzura comentariile și spunea ceea ce crede, cu argumente justificate. A primit nenumărate premii și o stradă, din SUA, a fost botezată cu numele ei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
image
actualitate.net
image
actualitate.net