Taylor Swift se scaldă în bani! A devenit cea mai bogată artistă din lume

Taylor Swift (34 de ani) a devenit oficial cea mai bogată cântăreață din lume. Potrivit Forbes artista a depășit-o pe Rihanna pe listă, cu o avere netă estimată la 1,6 miliarde de dolari. Revista financiară a raportat că Swift a obținut primul loc datorită în principal muzicii sale și spectacolelor live.

Taylor Swift într-o ținută verde cu negru, în carouri
Taylor Swift este miliardară (foto GettyImages)

Taylor Swift a întrecut-o pe Rihanna

Averea vedetei pop include 600 de milioane de dolari strânși din redevențe și turnee și un catalog muzical în valoare de la 600 de milioane de dolari. Taylor Swift are, de asemenea, aproximativ 125 de milioane de dolari investiți în proprietăți imobiliare - cele cinci case ale sale din SUA. Rihanna, în vârstă de 36 de ani, este pe locul al doilea, cu o valoare netă estimată la 1,4 miliarde de dolari. Ea s-a îmbogățit cel mai mult de pe urma brandului ei de cosmetice Fenty Beauty și de al celui de haine, Savage x Fenty.

Taylor Swift a intrat în clubul miliardarilor în octombrie 2023, datorită turneului ei de succes Eras Tour, care a început în martie 2023. Acesta este, de asemenea, cel mai bine vândut turneu la nivel mondial, cu vânzări de peste 1 miliard de dolari, potrivit Rolling Stone.

Mai mult decât atât, filmul turneului Eras Tour a fost difuzat în cinematografele din întreaga lume, având încasări de 92,8 milioane de dolari în primul weekend de  lansare. Nu numai că Swift s-a îmbogățit în turneu, dar a și bătut recorduri odată cu lansarea albumelor sale.

Cel mai nou album al cântăreței „Shake It Off”, „The Tortured Poets Department”, a debutat pe locul 1 în Billboard 200 și a rămas în topul topurilor timp de 15 săptămâni după lansarea sa în aprilie. Albumul a vândut mai multe copii decât orice alt proiect în acest an -  2,4 milioane de exemplare.

Taylor, fericită și pe plan amoros

În 2023, revista Time a desemnat-o pe Taylor Swift drept Personalitatea Anului. Se numără printre puținii artiști care pot stimula economia regiunilor unde se duc să susțină un concert. Mai mult, ea are și o influență politică, putând să influențeze mii de americani să se înscrie la vot printr-o singură postare pe rețelele sociale.

Taylor Swift o duce bine și pe plan amoros! În prezent, ea se iubește cu jucătorul de fotbal american de la Kansas City Chiefs, Travis Kelce (35 de ani). Cei doi sunt împreună din iulie 2023, iar relația lor e cât se poate de serioasă. Apropiații spun că sunt șanse ca Taylor și Travis să facă pasul cel mare și să ajungă la altar, în viitorul apropiat.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image jpeg
florin piersic jpg
kanye west bianca censori profimedia jpg
Nicolae Botgros
Banner Roxana Ciuhulescu
Minodora Tătărușanu jpg
Banner Jorge
p diddy colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net