Taylor Swift a venit să-și susțină iubitul la meci, îmbrăcată într-o ținută sexy. Foto

Ultima actualizare:

Taylor Swift a fost văzută la meciul de deschidere al noului sezon NFL, în care iubitul ei, Travis Kelce, și echipa sa, Kansas City Chiefs, au jucat împotriva Baltimore Ravens. 

Taylor Swift și Travis Kelce.
Taylor Swift și Travis Kelce.

Ce ținută sexy a purtat Taylor Swift

Cântăreața a ajuns pe stadionul Arrowhead la aproximativ 40 de minute după Kelce, într-o ținută extrem de sexy: un set de denim de la Versace care i-a venit extrem de bine și cizme roșii de piele marca Giuseppe Zanotti.

Odată ajunsă în stadion, Swift și-a ocupat locul obișnuit în loja de lux a lui Kelce, alături de părinții acestuia, Ed și Donna. Meciul a fost unul palpitant, Chiefs câștigând cu 27-20.

Reprezentanții lui Kelce: actul este „complet fals și fabricat”  

Taylor Swift. Foto: Profimedia.
Taylor Swift. Foto: Profimedia.

Prezența lui Taylor Swift la acest meci extrem de așteptat vine pe fondul unor zvonuri recente despre o posibilă despărțire a cuplului. Un document, pretins a fi emis de compania de PR a lui Kelce, a circulat online, sugerând că cei doi plănuiau să anunțe o despărțire amiabilă pe 28 septembrie. Documentul fals, aparent creat de firma Full Scope din Los Angeles, detalia o strategie de a face publică separarea, punând accent pe respectul reciproc și pe evoluția personală a lui Kelce.

Cu toate acestea, reprezentanții lui Kelce au negat vehement autenticitatea documentului, calificându-l drept „complet fals și fabricat”. Aceștia au anunțat că au apelat la avocați pentru a demara acțiuni legale împotriva celor responsabili pentru falsificarea documentului.

Swift a participat la 13 meciuri ale Chiefs în sezonul trecut

Taylor Swift. Foto: Profimedia.
Taylor Swift. Foto: Profimedia.

Un alt detaliu notabil a fost faptul că Taylor Swift nu a stat alături de Brittany Mahomes, soția lui Patrick Mahomes, quarterback-ul echipei Chiefs. Acest lucru a atras atenția după ce Brittany ar fi exprimat sprijin pentru Donald Trump, un politician pe care Swift l-a criticat dur în trecut. Brittany a primit mulțumiri din partea fostului președinte pe platforma sa Truth Social, ceea ce a stârnit speculații despre o posibilă distanțare între ea și Taylor.

Când a devenit relația dintre cei doi un subiect de interes public

Taylor Swift. Foto: Profimedia.
Taylor Swift. Foto: Profimedia.

Relația dintre Swift și Kelce a devenit un subiect de interes public de când cântăreața a început să participe la meciurile lui Kelce în septembrie 2023. De atunci, ea a fost o prezență constantă, stând de obicei alături de părinții lui Kelce și de fratele acestuia, Jason. Swift a participat la 13 meciuri ale Chiefs în sezonul trecut, inclusiv la toate cele patru victorii din playoff, și a fost pe teren la finalul meciului care le-a adus echipei victoria în Super Bowl.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net