Cele mai dezbrăcate dive de la MTV Video Music Awards 2024! S-a văzut tot

Ultima actualizare:

A fost o seară fierbinte la Premiile MTV VMA! Cântărețele de peste Ocean s-au întrecut în ținute extravagante, pe covorul roșu de la UBS Arena din New York, miercuri. Divele lipsite de inhibiții au venit îmbrăcate în lenjerie intimă sau în rochii transparente, asigurându-se că toate privirile sunt ațintite asupra lor. Click! îți prezintă care au fost cele mai sexy ținute de la acest eveniment.

Addison Rae, în lenjerie intimă la Premiile MTV

Addison Rae, într-o ținută albă formată din lenjerie intimă și fustă, la MTV VMA 2024
Addison Rae, într-o ținută de la Miss Claire Sullivan (Foto: GettyImages)

Addison Rae (23 de ani) a făcut furori pe covorul roșu! Tânăra vedetă, care deține o avere de 15 milioane de dolari, a venit îmbrăcată într-o ținută ieșită din comun, semnată de designerul Miss Claire Sullivan, formată din lenjerie intimă de culoare albă și o fustă tul „neterminată”, care i-a acoperit doar posteriorul.

Sutienul a fost cel care a atras cel mai mult atenția, datorită formei bizare a cupelor. În zona umerilor și a taliei, ținuta a prezentat mai multe pene albe.

Katy Perry și-a etalat „pătrățelele” de pe abdomen

Katy Perry, într-o ținută albă la MTV VMA 2024
Katy Perry a ales o ținută de la Who Decides War (Foto: GettyImages)

Katy Perry (39 de ani) și-a etalat „pătrățelele” de pe abdomen într-o ținută „jerpelită”, formată dintr-un top scurt și alb și o fustă lungă, cu talie joasă. Ansamblul neobișnuit face parte din colecția de primăvară vară 2025 a casei de modă Who Decides War.

Starul a venit pe covorul roșu cu părul ud – celebra coafură „wet look” pe care o adoră vedetele. Katy Perry, care are o avere de 350 de milioane de dolari, a sosit la eveniment însoțită de logodnicul ei, Orlando Bloom (47 de ani).

Adizia Bambi Benson a mizat pe verde

Adizia Bambi Benson, într-o ținută verde la MTV VMA 2024
Adizia Bambi Benson a purtat o ținută îndrăzneață (Foto: GettyImages)

Adizia Bambi Benson (38 de ani) a atras toate privirile într-o ținută de culoare verde-aprins, formată dintr-un sutien și o fustă lungă din tul. În picioare, vedeta a optat pentru sandale aurii.

Ansamblul sexy i-a scos în evidență formele. Adizia, care are o avere de 1 milion de dolari, a ales drept accesorii o pereche de cercei aurii și mai multe brățări asortate.

Jazzelle Zanaughtti, sutien metalic 

Jazzelle Zanaughtti, în sutien metalic și fustă neagră, la MTV VMA 2024
Jazzelle Zanaughtti a purtat o ținută provocatoare (Foto: GettyImages)

Jazzelle Zanaughtti (28 de ani) a captivat toată atenția, pe covorul roșu de la Premiile MTV, atunci când a pășit îmbrăcată în lenjerie intimă metalică, de la casa de modă Seks.

În partea de sus, vedeta a purtat un sutien argintiu cu cupele în forma unor trandafiri, iar în partea de jos a optat pentru chiloți negri, un dres asortat și o fustă confecționată din lanțuri și dantelă.

De asemenea, artista și-a pus un voal negru din dantelă pe cap, care a făcut-o să arate ca o mireasă gotică.

Tate McRae, cu lenjeria intimă la vedere

Tate McRae, într-o rochie din dantelă la MTV VMA 2024
Tate McRae a purtat o rochie din dantelă (Foto: GettyImages)

Nici Tate McRae (21 de ani) nu s-a lăsat mai prejos! Cântăreața canadiană a pășit încrezătoare pe covorul roșu, îmbrăcată într-o rochie din dantelă, care i-a lăsat la vedere lenjeria intimă de culoare neagră.

Ținuta provocatoare i-a scos în evidență bronzul perfect și silueta de invidiat. Se pare că Tate, care se laudă cu o avere de 4 milioane de dolari, a fost inspirată de o ținută similară purtată de Britney Spears la Premiile MTV VMA din 2001.

Taylor Swift a scris istorie

Taylor Swift, cu premiul în mână pe scenă, la MTV VMA 2024
Taylor Swift a plecat acasă cu 7 premii (Foto: GettyImages)

Taylor Swift (34 de ani) a câștigat șapte premii la această ediție, printre care pentru Artistul Anului, Videoclipul Anului și Cea mai bună colaborare. Astfel, vedeta americană, care se laudă co o avere de 1,3 miliarde de dolari, a devenit cel mai premiat artist din istoria MTV.

În prezent, ea are 30 de trofee MTV, reușind să o depășească pe Beyoncé, care are 27 de trofee. De asemenea, este al treilea an la rând în care Taylor Swift a câștigat premiul pentru Videoclipul Anului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry, Regele Charles  foto   GettyImages, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
1 Gabi cristea jpeg
andreea mantea si v slav jpg
sean diddy combs gettyimages jpg
Banner Dana Marijuana
Banner Camelia Mitoseru
petre roman si silvia chifiriuc jpg
Banner Elena Merisoreanu
Banner Adina Buzatu
image
actualitate.net
image
actualitate.net