Vești proaste pentru Tavis Barker, după ce a fost internat! Ce afecțiune are?

Travis Barker a ajuns de urgență la spital, în Los Angeles, Statele Unite, după ce a acuzat dureri abdominale. În ciuda tratamentului, toboșarul de la Blink 182 nu și-a revenit, starea sa de sănătate fiind din ce în ce mai rea.

Proaspătul soț al lui Kourtney Kardashian se tratează la spitalul Cedars-Sinai, unul dintre preferatele vedetelor, și a ajuns pe mâna medicilor după ce durerile de stomac au devenit insuporabile. Cadrele medicale au decis să îl țină câteva zile sub atenta supraveghere, dat fiind faptul că este suspect de pancreatită, afecțiune pentru care a primit deja tratament.

Mai multe detalii: Travis Barker, transportat pe targă la spital! Soțul lui Kourtney Kardashian și-a îngrijorat fanii

O sursă din apropierea cuplului a declarat pentru publicația People că toată lumea din familie a fost îngrijorată peste măsură pentru Travis, având în vedere intensitatea durerilor. Fiica sa, Alabama, și-a rugat urmăritorii să „transmită rugăciuni” pentru tatăl ei, la scurt timp după ce a fost transportat la unitatea medicală din Los Angeles.

Travis Barker, strigăt disperat de ajutor

Pe data de 28 iunie, starul rock a postat o declarație îngrijorătoare: „Doamne, salvează-mă”.

„Travis a acuzat dureri extreme în zona abdomenului și abia putea să meargă”, a declarat un amic de-al cuplului Travis & Kourtney Kardashian, pentru publicația citată.

Te-ar putea interesa și:  Verigheta lui Kourtney Kardashian, cu mult mai ieftină decât inelul de logodnă

Potrivit informațiilor, bărbatul ar putea fi externat în cursul zilei de mâine, însă totul depinde de rapiditatea cu care se recuperează. Se simte din ce în ce mai bine, iar soția sa, Kourtney Kardashian, nu l-a lăsat singur nici măcar o secundă, fiindu-i alături zi și noapte în aceste clipe grele. Până și fosta lui soție, Shanna Moakler i-a urat „însănătoșire grabnică”.

Fosta soție a toboșarului, mesaj înduioșător

Mai mult, fostul model cu care Travis Barker a fost căsătorit vreme de 4 ani, în perioada 2004-2008 a publicat o declarație în care le-a mulțumit tuturor pentru gândurile bune și le-a transmis internauților că Travis este pe mâini bune, căci Kourtney îi este alături.

„Le mulțumesc tuturor celor care s-au interesat, îngrijorați fiind, de fostul meu, de tatăl copiilor mei. Știu că se află pe mâini bune și că este înconjurat de ajutoare iubitoare, de cele mai bune echipe de specialiști și de frumoasa lui soție Kourtney. Mă rog să aibă o însănătoșire grabnică și să am copiii liniștiți, căci știu că sunt îngrijorați (...). Voi fi mereu alături de el și de copiii mei”, a transmis Shanna Moakler.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
pensii vedete jpg
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net