Un celebru comediant și antrenor de câini a murit într-un straniu accident la un festival de muzică. Avea 54 de ani

Celebrul comediant și antrenor de câini Tony Knight s-a stins din viață la doar 54 de ani. Nimeni nu se aștepta să aibă parte de o moarte atât de tragică. Bărbatul se afla la festivalul Rock and Cars din Lavaur, sudul Franței, cu mai mulți prieteni, când, la un moment dat, o ramură mare s-a desprins dintr-un copac și a căzut peste el și alți șase participanți.

Comediantul Tony Knight, mort într-un accident bizar / foto: arhiva Click!
Comediantul Tony Knight, mort într-un accident bizar / foto: arhiva Click!

Tony Knight se afla la festivalul Rock and Cars, dintr-o localitate din sudul Franței, când creanga unui copac s-a rupt și a căzut peste celebrul comediant și peste alte șase persoane. Din nefericire, bărbatul și-a pierdut viața, iar alte patru persoane au fost rănite și au fost transportate de urgență la spital. Tony Knight este singurul care nu a supraviețui accidentului.

În lumea showbiz-ului internațional, a fost recunoscut pentru iubirea și pasiunea pe care o avea făță de câini. I-au plăcut atât de mult patrupezii încât a fost denumit „cel care ascultă cățeii”. A ajutat mii de proprietari de câini din întreaga lume să amelioreze comportamentul dificil al patrupezilor prin diverse tehnici simple, fără a folosi forța, dominarea sau alte trucuri.

„Avea doar 54 de ani și tot restul vieții în față”

Potrivit surorii sale, în momentul tragediei, Tony Knight nu se afla cu partenera lui la festival, însă, înainte de întâmplare, îi trimisese acesteia o glumă pe telefon. El și Hayley s-au cunoscut atunci când el a ajutat-o să-și trateze cățelul de anxietate, iar la scurt timp au început o relația amoroasă.

„Avea doar 54 de ani și tot restul vieții în față. Era în formă, sănătos, fericit și avea tot ce își putea dori un om. Era carismatic, amuzant, pasionat și extrem de iubit de partenera lui, Hailey, familia și prietenii din întreaga lume”, au spus rudele sale pentru foxnews.com.

Primarul din Lavaur, Bernard Carayon, a declarat pentru presă că „un eveniment atât de dramatic nu s-a mai întâmplat niciodată în orașul nostru”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Middleton, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Natalia Guberna png
julieta szonyi jpg
banner Irina Loghin
sabrina carpenter body roz instagram jpg
banner Doina Spătaru
image png
banner Mihai Traistariu
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net