Dramă în showbiz! Un cunoscut comediant a murit subit. Tragedia s-a petrecut în timpul unui turneu

Ultima actualizare:

Un cunoscut comediant s-a stins din viață subit, la vârsta de doar 52 de ani. Artistul se afla într-un turneu în Statele Unite ale Americii și, în timp ce fanii îl așteptau cu nerăbdare să apară pe scenă și să îi facă să râdă cu lacrimi, viața a avut alte planuri pentru el.

Un artist cunoscut s-a stins din viață / foto: Pixabay
Un artist cunoscut s-a stins din viață / foto: Pixabay

Regretatul actor care s-a stins din viață este Ron Sexton. Acesta s-a stins din viață vineri, însă familia lui a anunțat recent decesul.

S-a stins din viață subit Ron Sexton. Nu se cunoaște cauza decesului 

Ron Sexton se număra printre artiștii de comedie cei mai îndrăgiți și apreciați de public. Tragicul eveniment s-a întâmplat în timp ce artistul se afla într-un turneu de stand-up comedy, în Statele Unite ale Americii. În seara fatidică, comediantul trebuia să apară în fața fanilor, însă moartea lui a survenit în timp ce se afla în Ohio.

Ron Sexton trebuia să mai facă încă 40 de show-uri, însă familia lui a anunțat decesul, veste care a venit ca un șoc în rândul apropiaților și al admiratorilor acestuia. Momentan, cauza decesului nu a fost dezvăluită.

„Comediantul și personalitatea radio Ron Sexton, cunoscut pentru personajul său Donnie Baker din The Bob and Tom Show, a murit subit la vârsta de 52 de ani”, a anunțat familia sa, potrivit Daily Mail

Rox Sexton s-a stins din viață / foto: Facebook
Rox Sexton s-a stins din viață / foto: Facebook

Colegii comediantului îi plâng moartea

La scurt timp după aflarea cumplitei vești, comediantul Jon Reep și-a exprimat durerea pierderii colegului său printr-un mesaj postat pe Twitter:

„M-am îndrăgostit de el în momentul în care l-am auzit în emisiunea Bob & Tom și mi-a făcut ziua când a acceptat să-mi blocheze podcastul și să preia conducerea”, a scris acesta pe rețeaua de socializare. 

La rândul lui, bateristul Dusty Privette, cel mai bun prieten al comediantului a transmis un mesaj dureros:

„Reflectând asupra vieții lui Ronnie și asupra moștenirii pe care a lăsat-o în urmă, nu pot să nu mă minunez de impactul profund pe care l-a avut.Ron Sexton, în rolul lui Donnie Baker, a adus bucurie, râsete și o legătură autentică, cu nenumărate vieți. Abilitatea lui de a-i face pe oameni să se simtă ca parte a ceva special a fost o dovadă a caracterului său remarcabil.

În timp ce plângem pierderea unui prieten drag și a unui animator extraordinar, să ne amintim de Ron Sexton, nu numai pentru strălucirea sa comică, ci și pentru dragostea imensă pe care o avea pentru fanii săi.

Fie ca memoria lui să continue să aducă râs și fericire tuturor celor care au fost atinși de spiritul său autentic. Am fost extrem de norocos să fiu în umbra lui”, a transmis acesta. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Michelle Obama  sursa foto   Shutterstock jpg
image png
jkvhbklkl jpg
eva longoria rochie elie saab cannes2024 profimedia jpg
anca badiu jpeg
WhatsApp Image 2024 05 19 at 15 33 54 jpeg
banner loredana groza png
florin piersic jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net