De ce a murit, de fapt, Lisa Marie Presley. Cauza decesului, dezvăluită la 6 luni de la tragicul eveniment

După mai bine de 6 luni de la tragicul deces al Lisei Marie Presley, noi detalii ies la suprafață despre care a fost cauza dispariției subite a acesteia. Singurul copil al legendarului „Rege al Rock’n’roll-ului”, Elvis Presley, Lisa a murit la vârsta de 54 de ani, în luna ianuarie a acestuia an. Află mai multe detalii alături de Click!

Lisa Marie Presley a murit în luna ianuarie / foto: Getty Images
Lisa Marie Presley a murit în luna ianuarie / foto: Getty Images

La vârsta de doar 54 de ani, Lisa Marie Presley a încetat din viață în casa ei din Calabasas, California. Totul s-a petrecut în luna ianuarie a acestui an, însă, de-a lungul ultimelor luni au rămas multe semne de întrebare în privința cauzei morții fiicei legendarului Elvis Presley. Ei bine, se pare că autoritățile au ajuns acum la o concluzie, iar cauza decesului a devenit cunoscută, potrivit celor de lal libertatea.ro.

Conform informațiilor oferite de către medicii legiști, de vină ar fi o ocluzie intestinală. Aceasta ar fi fost o complicației a unei operații de slăbire prin care a trecut Lisa Marie Presley în urmă cu câțiva ani. Intestinul subțire al acesteia s-a blocat, lucru ce a dus la tragicul deces. Se pare că ocluzia intestinală este un risc bine cunoscut la care se expun cei care trec prin asemenea intervenții chirurgicale.

Cauza morții Lisei Marie Presley a fost făcută publică

Se pare că în urma operației prin care a trecut, fiica lui Elvis slăbise undeva între 18 și 22 de kilograme, iar pe lângă diversele medicamente de slăbit pe care le lua în continuare, cântăreața lua și diverse opioide. Cu toate acestea, medicii legiști au putut să își dea seama că intervenția chirurgicală a fost motivul care a dus la obstrucția intestinală ce a fost, în cele din urmă, fatală.

Lisa Marie Presley a murit pe data de 12 ianuarie, în acest an, la vârsta de 54 de ani. Ea era singurul copil al legendarului Elvis Presley. Iar conform informațiilor, cauza a fost o obstrucție intestinală suferită în urma unei operații de slăbire.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Deportări staliniste din Basarabia   „A fost noaptea de marți spre miercuri când ne au ridicat  Mama frământa pâinea, iar tata plângea” jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
florin piersic facebook jpg
florin piersic facebook jpg
 "În sfârșit le-am mângâiat fără să mă sperii de ele!", spune artista
doja cat instagram jpg
banner naomi png
banner gabriela cristea png
cub Alexandru Ciucu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net