Mircea Geoană a râs cu poftă la podcastul lui Bobonete. Actorul l-a întrebat ce comediant ar putea fi președinte

Ultima actualizare:

„Avem un invitat de onoare” așa l-a prezentat Bobonete pe Mircea Geoană, adjunctul secretarului general al NATO, prezent la podcastul comediantului, Da Bravo, vineri seară. S-a glumit, s-a râs și s-a vorbit pe multe subiecte preț de mai bine de o oră și jumătate. Mihai Bobonete l-a întrebat pe secretarul general adjunct despre momentul „Mihaela, dragostea mea”, iar Mircea Geoană a răspuns cu mare sinceritate. Bobonete a vrut să știe de la Geoană, dacă vede în România un Zelenski, adică un actor de comedie care ar putea deveni conducător de țară. 

Ce a spus Mircea Geoană despre momentul „Mihaela, dragostea mea!”

image

În cadrul podcastului, Mircea Geoană a depănat amintiri din copilărie și a vorbit cu mare admirație despre bunica lui, iar despre bunicul lui a spus că este o „amintire fantastică”. Au vorbit mult despre obiceiurile vremurilor. Chiar dacă este născut la București, Mircea Geoană spune că în familia lui s-a vorbit numai oltenește, iar toată tinerețea lui este legată de Craiova.

Mihai Bobonete a adus, la un moment, în discuție momentul din 2009, când Mircea Geoană a rostit celebrul „Mihaela, dragostea mea”. Iată ce a spus acum fostul ministru de Externe și președinte PSD la distanță de 15 ani de la acel moment.

„Şi tu, Brutus? (n.r. râde). Ca să rămâi sănătos, când e ceva radioactiv pentru tine ca om, e bine să îl pui deoparte. Ce a fost în 2009, a fost atunci, cred că e deja destul de clar. Sunt 15 ani de atunci. Cred că există un Dumnezeu care ne dirijează într-un fel sau altul. Cred că cea mai bună decizie a mea după momentul de atunci a fost să fac un detox de politica românească, aproximativ 10 ani.

Una peste alta, am simţit nevoia să mă rup un pic, să fac altceva. M-am ocupat de institutul Aspen, am făcut consultanţă, am fost cetăţean liber. Şi mi-a făcut tare bine.

Eu cred că şi pentru ţară a fost un moment toxic ăla.

Dar vorbind acum şi despre cum evoluăm ca oameni în viaţă, cred că acum sunt un om mai ţeapăn. Poate şi de la momentul respectiv. Ce nu te omoară, te face mai puternic. Am învăţat lucruri.

Iar jobul de la NATO l-am obţinut eu pe persoană fizică. Pentru reputaţia mea, pentru ceea ce am făcut în viaţă. Nu spun că ar fi fost rău să se întâmple atunci (n.r. să devină preşedinte), dar acum sunt un om mai solid, mai trecut prin viaţă, şi mai detaşat de politica asta de zi cu zi, care e un agent patogen care te copleşeşte, dacă nu ai tăria să rămâi tu însuţi. Sunt mai nevirusat acum, decât atunci", a declarat Mircea Geoană în podcastul lui Mihai Bobonete.

Dacă era Piersic președinte, cinci zile ținea o conferință

Bobonete l-a întrebat pe secretarul general adjunct NATO dacă vede un actor de comedie în România care ar putea deveni președinte, după modelul Zelenski.

„Dacă ar fi să existe şi la noi momentul Zelenski, să ajungă un comediant la putere, cine credeţi că ar fi putut ajunge, de acum sau din trecut, preşedinte dacă ar fi candidat?", a întrebat Mihai Bobonete.

„A fost momentul anilor '90, vremuri mult mai învolburate decât acum. Caramitru era implicat în politică. Florin Piersic ar fi fost perfect. Cinci zile ar fi durat o conferinţă de presă. După aia chiar spuneam că "ştie şi oleacă de bataie". Tu eşti rezervă activă de cadre", a replicat, amuzat, Geoană.

Mihai Bobonete a dus discuţia mai departe şi a creat un scenariu. Bobonete vs Geoană, în turul II la prezidenţiale.

"Eu aş zice că mă retrag, dar ce îmi daţi?", a întrebat Mihai Bobonete.

"Schimbăm constituţia şi te fac vicepreşedinte", a replicat, râzând, Mircea Geoană, moment în care Mihai Bobonete s-a ridicat de la masă şi i-a strâns mâna.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
image png
image png
Sanda Ladoși, pe scenă sursa Instagram
vocea romaniei facebook jpg
netflix pixabay jpg
banner theo rose png
netflix pixabay jpg
netflix shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net