Cum a cunoscut-o Mircea Geoană pe soția sa: „Eram și ciudat, dansam vai de mine!” Cât de timid era secretarul adjunct NATO

Mircea Geoană și Mihaela, soția sa, formează unul dintre cele mai admirate cupluri din lumea politicii. Secretarul general adjunct NATO a povestit cum a cunoscut-o pe cea care îi este aproape de zeci de ani de zile și care a adus pe lume doi copii. 

Cum s-au cunoscut Mircea și Mihaela Geoană
Cum s-au cunoscut Mircea și Mihaela Geoană

Pe vremea când s-au cunoscut, Mircea și Mihaela Geoană se aflau la Predeal și totul între ei a început după ce au împărțit același telescaun. Deși simțea că sunt firi total diferite, secretarul general adjunct al NATO a simțit că Mihaela era femeia alături de care va îmbătrâni. 

Mircea Geoană: „Eram timid și pe vremea aia”

Mircea Geoană a povestit că era o persoană timidă de pe vremea în care și-a cunoscut soția. Nu avea suficientă încredere în el, în timp ce ea era o tânără elegantă.

„Am cunoscut-o la coadă, la Predeal. Eu învățam să schiez. Luasem împrumut de la prieteni un hanorac verde, cu trei numere mai mari, cu fes portocaliu, cumplit. Pantaloni roșii, nenorocire. Ea era studentă la Arhitectură, elegantă, frumușică, tinerică. Ne-am nimerit efectiv la coadă, la Postăvaru, la Predeal. Eu nu știam cu schiurile, ea schia frumos. Am fost în același telescaun.

Și s-a mai întrerupt și curentul. Eram și timid pe vremea aia, acum mi-a trecut. Eram și ciudat, adunat de pe drumuri, ea era elegantă. Ce am făcut, ce nu am făcut… nu spun câți ani de căsătorire avem. Cum se întâmplă în viață. Am ieșit seara la discotecă, că aveam niște prieteni comuni. Acum dansez mai bine, atunci dansam vai de mine. Cred că i-a plăcut de mine, mie mi-a plăcut de ea”, mărturisește Mircea Geoană.

Mircea și Mihaela Geoană la nunta lor
Mircea și Mihaela Geoană la nunta lor

„Mi-a fost groază de momentul ăla”

Mircea și Mihaela Geoană sunt părinții a doi copii: Ana-Maria și Alexandru, pe care i-au crescut cum au știut mai bine. Secretarul general adjunct al NATO a vorbit despre cel mai emoționant moment din viața sa: nunta fiicei sale, Ana, și cât de greu i-a fost să accepte că începe un nou capitol al vieții. 

„Am avut niște emoții cum nu am avut în viața mea, de când duceam copiii la operația de apendicită și leșinam prin spital. E un moment greu, în special pentru tați, că îți duci fata, ca și cum pleacă definitiv, știi că nu pleacă, dar simți că s-a rupt ceva.

A inventat ceva frumos Ana, și îi mulțumesc frumos pentru asta, ca să nu mă prăbușesc complet de emoție la ceremonie, m-am dus și am văzut-o în rochie de mireasă înainte. Eram cu spatele, ea a venit și mi-a spus: „Tati, acum poți să te întorci!'. M-am întors, am început să (plâng)…M-a luat în brațe, și acum mă iau emoțiile.

Mi-a fost groază de momentul ăla, eram bucuroși și fericiți pentru ea, dar îmi era frică într-un fel. Copilul ăla mic, fetița mea, se ducea. Cred că tații înțeleg, și fetele care au relații speciale cu tații lor”, a mărturisit Mircea Geoană, în podcastul Acasă la Măruță.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net