Fiica lui Mircea Geoană are alură de fotomodel! Ana arată superb în costum de baie

Ana Geoană, fiica politicianului Mircea Geoană, are o viață împlinită și liniștită. Vara anului 2022 a fost una pe care nu o va uita prea curând și care i-a adus multe motive pentru a zâmbi. Ana a distribuit pe Instagram mai multe fotografii în care a prezentat admiratorilor cum a arătat vara pentru ea. 

Ana Geoană are un trup sculptat
Ana Geoană are un trup sculptat

Vara anului 2022 a fost una foarte importantă pentru fiica lui Mircea Geoană. Ana s-a logodit, în cadrul unei ceremonii superbe, desfășurată la Palatul Mogoșoaia, cu iubirea vieții sale. La eveniment au participat familiile celor doi și prietenii apropiați cuplului. În plus, în cele trei luni călduroase, Ana a călătorit foarte mult, s-a întâlnit cu oameni dragi și și-a creat noi amintiri, pe care a ținut neapărat să le împărtășească și pe Instagram. 

Citește și: Ana Geoană s-a logodit! Imagini de la ceremonie 

Ana Geoană a distribuit mai multe cadre în care apare fie singură, fie însoțită de logodnicul american. Faptul că tânăra este medic nutriționist este evident dacă aruncăm o simplă privire asupra fotografiei în care poartă un costum de baie. Ana are un corp tonifiat, un abdomen ca de piatră și niște picioare lipsite de celulită. Ce-i drept, și tinerețea este de partea sa, căci fiica lui Mircea Geoană are doar 27 de ani.

Ana Geoană și Garrett, petrecere de logodnă, la Palatul Mogoșoaia 

Ana Geoană a fost cerută în căsătorie în primăvara anului acesta de Garrett, bărbatul pe care îl consideră cel mai bun prieteni și iubirea vieții sale. O ceremonie cu fast, de logodnă, a avut loc în vară, la Palatul Mogoșoaia.

Vezi și: O familie mare și fericită! Mircea Geoană este impresionat de ginerele american

Ana a arătat ca o zână, îmbrăcată într-o rochie albă, vaporoasă, iar Garrett a transmis rafinament și eleganță, purtând un costum în nuanță de gri. Nunta propriu-zisă va avea loc anul viitor în Veneția și va fi organizată de către părinții lui Garrett, conform declarațiilor oferite de Ana. 

Ana și Garrett s-au cunoscut în perioada facultății, iar de atunci au bifat multe experiențe împreună și la fel de multe excursii. Tânăra nu și-ar putea imagina un partener mai bun și nu ratează ocazia de a-l descrie în nuanțe luminoase. 

Mircea Geoană a fost impresionat de ginerele american 

Într-un interviu, Ana Geoană vorbea la superlativ despre tânărul care a cucerit-o iremediabil datorită setei lui de cunoaștere și a atitudinii pozitive. Mai mult decât atât, Garrett se înțelege de minune și cu Mircea Geoană, lucru care nu poatee decât să o bucure pe Ana. Inițial, Ana a fost reticentă în a-l prezenta pe Garrett părinților, știind cât de strict și pretențios este tatăl ei, însă grijile sale s-au dovedit a fi nefondate.

Citește și: Mihaela Geoană, apariție sclipitoare la logodna fiicei sale 

„Am fost puțin emoționată să îl prezint  părinților mei, pentru că erau critici atunci când un băiat se afla în preajma mea. Totuși, întâlnirea a decurs mai bine decât mi-aș fi putut imagina. S-au cunoscut la New York, la două luni după ce ne-am împrietenit, la o Gală a Institutului Aspen. Imediat, tatăl meu și Garrett s-au înțeles foarte bine și m-au ignorat pentru tot restul serii. Atunci am știut că am găsit un băiat foarte bun", a povestit Ana Geoană.  

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net