Mihaela Geoană, apariție sclipitoare la logodna fiicei sale, Ana! „A spus da celui mai bun bărbat”

Mihaela, dragostea lui Mircea Geoană, nu putea să lipsească de la evenimentul momentului din familia lor: petrecerea de logodnă a fiicei sale, Ana. Directoarea fundației „Renașterea” s-a distrat de minune alături de soțul, fiica și ginerele ei, iar imaginile pe care Ana Geoană le-a postat pe rețelele de socializare servesc drept dovadă.

stanga
dreapta
cub mihaela geoană animat gif
ana geoana poze nunta 24 jpg
ana geoana poze nunta 22 jpg
ana geoana poze nunta 18 jpg
ana geoana poze nunta 21 jpg
ana geoana poze nunta 13 jpg
ana geoana poze nunta 17 jpg
ana geoana poze nunta 16 jpg
ana geoana poze nunta 19 jpg
ana geoana poze nunta 20 jpg
ana geoana poze nunta 23 jpg

A fost bucurie mare în familia fostului candidat la alegerile prezidențiale, Mircea Geoană, căci fiica lui a oraganizat o petrecere fastuoasă de logodnă la Palatul Mogoșoaia, acolo unde a sărbătorit viitoarea căsătorie cu americanul Garrett Cayton, în stil românesc! Surpriza serii au fost, fără îndoială, soții Geoană, care s-au distrat de minune și au dansat până când evenimentul a ajuns la final.

Vezi și:  Ana Geoană s-a logodit! Imagini superbe de la cununie, a radiat într-o super ținută

Cu evantaiul la purtător, ca o adevărată Lady, Mihaela Geoană a purtat o ținută elegantă, în nuanțe de gri, cu aplicații strălucitoare. Nici soțul său nu s-a lăsat mai prejos și a îmbrăcat un costum închis la culoare, la care a asortat o cămașă albă. Politicianul nu a renunțat neam la sacou, în ciuda faptului că temperatura de afară depășea 30 de grade Celsius!

Mihaela și Mircea Geoană, fericiți nevoie mare pentru logodna Anei, fiica lor

„A spus da celui mai bun bărbat”, a declarat Mihaela Geoană în luna martie a acestui an, când Ana și-a anunțat logodna cu Garrett. Mulți oameni credeau că petrecerea la care au participat mai bine de 120 de persoane va avea loc în străinătate, într-un oraș precum Veneția, se arată în Fanatik, dar iată că fericitul cuplu a ales o locație din România pentru a-și celebra iubirea.

Nu rata nici: Ce afaceri are Ana Maria, fiica sotilor Geoana

Și dacă ați fi crezut că au făcut nunta în secret, ei bine, nu! Secretarul general adjunct al NATO a confirmat faptul că fiica lui doar s-a logodit, semn că nunta va avea loc în anii următori, într-o locație care, cel puțin pentru moment, nu a fost anunțată. Printre invitați se numără, pe lângă prietenii și familiile viitorilor miri, mezina Cameliei Șucu, Cristina.

Nici Ilie Năstase, nașul de botez al Anei Geoană, nu putea lipsi într-un moment atât de special pentru fina lui. Fostul mare tenismen român le-a oferit un cadou inedit celor doi tineri care au celebrat iubirea pe data de 4 august, fiind vorba despre o fotografie superbă și racheta cu care a jucat marea finală de la Wimbledon, în 1972.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Călin Hagima şi Roxana Nemeş sunt foarte fericiţi împreună jpeg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Cabral si Adela Popescu   Sunt celebru, scoate ma de aici (2) jpg
vlăduța lupău png
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg
tragedie cobadin jpg
Alexia Eram (6) jpg
David Beckham
image
image
image
image
bodo 2 jpg
foto 1 front insta jpg
Andreea Mantea 1 foto playboy  jpg
Alexia Eram (6) jpg
282326971 572049591109720 3148107186367125443 n jpg
Olivia Newton John și John Travolta, apropiați și în 1978, când abia apăruse filmul ”Grease” jpeg