Decor de vis la petrecerea de logodnă a fiicei lui Mircea Geoană!

Fericire mare în familia Mihaelei și a lui Mircea Geoană! Fiica lor, Ana Maria Geoană s-a bucurat din plin de un eveniment mult așteptat în viața ei.

Azi au apărut în mediul online și pe social media câteva poze de la petrecerea de logodnă a acesteia cu alesul ei, Garrett Cayton, eveniment ținut destul de secret și organizat joi, cu mare fast, la Palatul Mogoșoaia, într-un cadru de poveste! Tinerii au fost cu zâmbetul pe buze, la fel și părinții fetei, Mihaela și Mircea Geoană.

Citește și: Mihaela Geoană, apariție sclipitoare la logodna fiicei sale, Ana! „A spus da celui mai bun bărbat”

Frumoasa fiica a lui Mircea Geoană a radiat de fericire la petrecerea ei de logodnă și a optat să îmbrace cu această ocazie o rochie lungă, prețioasă, de culoare albă, cu o capă albă peste, în timp ce logodnicul său a optat pentru un costum gri și cămașă albă. 

Ana Geoană a avut o petrecere ca-n basme la logodna cu americanul Garrett Clayton

Fiica secretarului general adjunct al NATO, a fost cerută în căsătorie chiar de 1 martie, de Mărțișor, în America, atunci când a primit un superb inel cu diamante de la iubitul său, un om de afaceri american. La cei 26 de ani ai săi, Ana Geoană are o viață frumoasă înainte, părinții săi fiind extrem de mândri de ea.

Uite ce ți-am mai pregătit: Ce afaceri are Ana Maria, fiica sotilor Geoana

 La petrecere au fost prezenți aproximativ 120 de invitați, din România și Statele Unite, acolo unde viitorii miri s-au cunoscut și locuiesc în prezent. Garrett Clayton a studiat la aceeași universitate de prestigiu ca fiica fostului candidat la prezidențiale, Mircea Geoană, și provine dintr-o familie foarte bună.

„I-am spus DA bărbatului visurilor mele. Garrett, nu pot să descriu în cuvinte cât de mult te iubesc, dar îți promit că îmi voi petrece restul vieţii demonstrându-ţi asta”, a scris Ana Geoană pe Instagram, pe data de 1 martie, când a fost cerută în căsătorie. Mama ei, Mihaela Geoană, confirmă cele spuse de fiica sa și este de părere că Ana a ales cel mai bun bărbat pentru a-i fi soț. Rămâne de văzut, însă, când și unde va avea loc nunta.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!        

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
banner Cornel Palade png
cub anca serea png
image png
Monica Birladeanu decolteu (2) jpg
banner dinu maxer png
banner codin maticiuc png
banner Ella Crăciun png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net