Un cunoscut prezentator TV a dispărut în Grecia după o plimbare pe plajă. Este căutat de elicoptere și drone

Jurnalistul britanic Michael Mosley a fost dat dispărut. Acesta plecase singur la o plimbare pe insula grecească Symi, au anunțat reprezentanții poliției, citați de Reuters și BBC. Poliția, paza de coastă, pompierii, dar și voluntarii au început căutările pe insula din estul Mării Egee, aflată în apropiere de Turcia. 

Prezentatorul TV Michael Mosle Foto: Facebook
Prezentatorul TV Michael Mosle Foto: Facebook

Prezentatorul TV Mike Mosley, declarat oficial dispărut 

L-aţi văzut pe acest om? A plecat pe jos de la St Nick's în jurul orei 13.30 şi nu a reuşit să ajungă acasă. Prietenii săi sunt îngrijoraţi, deoarece au trecut 6 ore de când l-au văzut ultima dată. Numele lui este dr. Mike Mosley şi este o figură familiară pentru mulţi britanici", este mesajul care a împânzit reţelele sociale şi străzile insulei. 

Poliţia greacă a declarat pentru The Guardian că un elicopter şi câini special antrenaţi urmau să se alăture la ceea ce a devenit o căutare masivă a lui Mosley pe îndepărtata insulă din Marea Egee. „Avem toate serviciile posibile în căutarea lui", a declarat un şef al poliţiei care supraveghează operaţiunea şi care a vorbit sub protecţia anonimatului. „El a fost declarat oficial dispărut în această dimineaţă, iar acum sunt implicaţi în căutări poliţişti, pompieri şi voluntari". 

Câini antrenați în căutarea prezentatorului TV

Zvonurile privind o apariţie în apropierea unei staţii de autobuz din staţiunea Pedi au fost respinse după ce o cameră de supraveghere a fost verificată, a declarat un alt ofiţer de poliţie. Este de aşteptat ca aceste căutări să fie extinse şi mai mult vineri, când vor sosi echipe suplimentare de poliţişti din Rodos, împreună cu câini antrenaţi de pompieri.

Ce declară primarul insulei 

Operațiunea de salvare se concentrează pe zona Pedi din Symi, după ce o femeie l-a văzut acolo miercuri, a declarat viceprimarul insulei Ilias Chaskas pentru BBC News. El a spus că zona este considerată periculoasă. Primarul insulei, Eleftherios Papakalodoukas, a declarat că pompierii care au efectuat căutările i-au spus că este „imposibil” că domnul Mosley este încă acolo. „Este o zonă foarte mică, controlată, plină de oameni. Deci, dacă i s-ar întâmpla ceva acolo, l-am fi găsit până acum", a spus el pentru BBC News.

Cine este Michael Mosley

Mosley, în vârstă de 67 de ani, este un prezentator cunoscut în Marea Britanie pentru programe precum serialul BBC „Trust Me, I’m a Doctor”. De asemenea, el a apărut în emisiunile The One Show de la BBC și This Morning de la ITV. El a popularizat dieta 5:2. El a studiat medicina la Londra și este medic, dar în ultimele două decenii a lucrat ca prezentator, jurnalist și realizator de documentare. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net