Una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, abuzată sexual: „M-am învinovățit”

În ultimii ani, mai multe celebrități au avut curajul să dezvăluie că au fost victime ale unor abuzuri sexuale. De rușine sau de teamă că nu vor fi crezute, cele mai multe femei aleg să țină secrete aceste traume. Însă, o actriță celebră de la Hollywood a spus totul despre calvarul prin care a trecut.

Brooke Shields în Laguna Albastră
Brooke Shields avea doar 14 ani când a jucat în „Laguna Albastră” (Foto: GettyImages)

Considerată în trecut una dintre cele mai frumoase actrițe din lume, Brooke Shields (58 de ani) a avut parte de o copilărie și o tinerețe de coșmar. Asta pentru că a apărut în filme încă de la o vârstă foarte fragedă, iar mama ei, Teri Shields, în loc să o apere a exploatat-o și mai tare.

Actrița din „Laguna Albastră” a povestit despre cum a fost abuzată sexual în urmă cu 30 de ani, în speranța că va ajuta și alte femei care au trecut prin ceva similar să știe că nu sunt singure și că nu a fost vina lor că au trecut prin asta.

Brooke Shields: „Este un miracol că am supraviețuit”

În urmă cu trei decenii, Brooke Shields a fost agresată sexual de un director puternic de la Hollywood. Dar ea nu a spus până recent niciun cuvânt despre asta. „Nimeni nu mă va crede”, a gândit ea atunci. „Oamenii nu credeau aceste povești la acea vreme. M-am gândit că nu voi mai lucra niciodată la Hollywood. Mi-a luat mult timp să procesez ce mi s-a întâmplat. Sunt mai supărată acum decât puteam să fiu atunci. Dacă ți-e frică, este normal. Sunt situații înfricoșătoare. Nu trebuie să fie violente pentru a fi înfricoșătoare.”

Brooke Shields, în 2002 (Foto: GettyImages)
Brooke Shields, în 2002 (Foto: GettyImages)

La acea vreme, ea era proaspăt absolventă a Universității Princeton și îi era greu să își găsească un job. „A fost cel mai de jos punct al carierei mele. După cina cu un director de la Hollywood, credeam că voi primi un rol De fapt, el a invitat-o ​​să își cheme un taxi din camera lui de hotel. Acolo, a agresat-o sexual: „Nu am știut cum să reacționez. Am înghețat pur și simplu. M-am învinovățit multă vreme pentru ce mi s-a întâmplat”.

Aceasta este o poveste pe care a împărtășit-o în documentarul despre viața ei ,,Brooke Shields: Pretty Baby”, lansat în luna aprilie a acestui an. Începuturile sale la Hollywood au fost teribile. Brooke, ale cărei roluri sexuale în filme precum ,,Pretty Baby” (unde a jucat rolul unei prostituate copil) și The Blue Lagoon, în care avea doar 14 ani, au făcut-o un subiect de fascinație. „Făcând documentarul, vedeți toată povestea mea și este un miracol că am supraviețuit”, a declarat actrița, care are o avere de 40 de milioane de dolari, pentru revista People.

A apărut goală într-o revistă pentru adulți, la vârsta de 10 ani

În mod șocant, Brooke Shields a apărut dezbrăcată în revista Sugar and Spice, care aparținea Playboy, pe când avea doar 10 ani. Fotograful Gary Gross i-a făcut poze goala într-o cadă, în 1975, cu acordul mamei sale, desigur. Broke a explicat că era mult prea mică să își dea seama ce i se întâmplă. Abia când a crescut, a conștientizat cât de greșit a fost ceea ce i s-a întâmplat și cât de vinovată a fost mama ei, Teri, în această poveste, potrivit honey.nine.com. Teri Shields a murit în 2012.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net