Unul din cei mai frumoși actori de la Hollywood s-a logodit. Spunea că nu se va căsători niciodată

Ultima actualizare:

Unul din cei mai frumoși actori de la Hollywood s-a logodit. Jon Hamm, cunoscut pentru rolul său din „Mad Man”, în vârstă de 51 de ani, s-a logodit cu iubita sa, Anna Osceola, în vârstă de 34 de ani. Vestea vine după ce starul a declara în urmă cu ceva timp că nu are de gând să se căsătorească vreodată.

Unul din cei mai frumoși actori de la Hollywood s-a logodit
Unul din cei mai frumoși actori de la Hollywood s-a logodit

Conform People.com, cei doi actori au hotărât în sfârșit să facă pasul cel mare după doar doi ani de relație. Cei doi s-ar fi întâlnit pentru prima dată pe platoul de filmare al serialului „Mad Man” în 2015, înainte de a începe o relație în 2020.

Osceola, în vârstă de 34 de ani, a apărut în ultimul episod al serialului, unde a avut un mic rol, adică recepționera de la Esalen, un refugiu spiritual din California pe care personajul lui Hamm (Don Draper) îl frecventa. La acea vreme, Hamm, în vârstă de 51 de ani, avea o relație de lungă durată cu Jennifer Westfeldt. Cuplul s-a despărțit câteva luni mai târziu, după 18 ani de relație.

Hamm și Osceola, care se țin departe de rețelele de socializare, au fost fotografiați împreună o dată în 2017; zvonurile legate de relație au luat amploare în 2020, când au fost văzuți de mai multe ori în oraș. De atunci, au fost văzuți ieșind în oraș, jucând tenis și chiar bucurându-se de o zi la plajă. De asemenea, au făcut o vacanță în Italia împreună în septembrie 2021.

Actorul din Mad Man, Jon Hamm, s-a logodit

Jon Hamm e unul dintre cei mai doriți actori de la Hollywood
Jon Hamm e unul dintre cei mai doriți actori de la Hollywood

În martie 2022 și-au făcut debutul pe covorul roșu la o petrecere de după Oscaruri, înainte de a se afișa din nou pe covorul roșu pentru musicalul Bedwetter al lui Sarah Silverman în mai și ulterior la alte gale importante.

Hamm a discutat despre relația sa cu Osceola într-un interviu acordat în septembrie 2022 lui Howard Stern în cadrul emisiunii sale de pe SiriusXM, când a dezvăluit că se vede căsătorit într-o zi.

Mă aflu într-un loc din viața mea în care mă simt foarte bine așezat și confortabil. Sunt într-o relație în acest moment și îmi este bine", a spus el, adăugând ulterior că a reușit să se așeze și să se gândească la mai mult: mă gândesc cu adevărat la toate aceste lucruri, ceea ce a făcut ca relația în care sunt acum să aibă și mai mult sens și a deschis posibilitatea unor lucruri precum căsătoria, dorința de a avea copii, dorința de a oferi o nouă versiune a fericirii, a vieții, a bunăstării". Actorul a încheiat declarați spunând că este extrem de îndrăgostit.

Cei doi îndrăgostiți au apărut din nou pe marele pe ecran în 2022, pentru cel de-al treilea episod al seriei „Fletch". În serie, Hamm preia rolul jurnalistului semi-retratat Irwin M. Fletcher (interpretat inițial de Chevy Chase în 1985 și 1989), în timp ce Osceola apare în proiect, jucând rolul lui „Larry".

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Persoană care trimite mesaje pe Whatsapp Foto Pixabay
image
image
image
image
image
image
florin piersic  jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
banner emily burghelea png
 Claudia Pavel alias Cream (49 de ani) s-a întors în țară cu ocazia sărbătorilor de Paște
horia căciulescu jpeg
emily ratajkowski metgala2024 profimedia jpg
image png
jeannieb smaller jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net