Christina Applegate, moment emoționant! Cu cine a venit pe covorul roșu, la ultima apariție publică din cariera sa

Ultima actualizare:

Actrița Christina Applegate (51 de ani) și-a adus fiica, Sadie Grace LeNoble, în vârstă de 12 ani, la Premiile SAG 2023, duminică seară, după ce a spus că ceremonia ar putea fi „ultimul ei spectacol de premiere ca actriță”, în contextul luptei sale cu scleroza multiplă.

Christina Applegate și-a adus fiica, Sadie Grace LeNoble la Premiile SAG (foto: GettyImages)
Christina Applegate și-a adus fiica, Sadie Grace LeNoble la Premiile SAG (foto: GettyImages)

Este ultima mea decernare de premii, în calitate de actriță.. Așa că va conta enorm. La ora actuală, îmi este imposibil să mă mai trezesc la 5 dimineața și să stau 12 – 14 ore pe platourile de filmare”, a mărturisit recent actrița.

Christina Applegate și-a luat rămas bun de la fani, la ceremonia de decernare a Premiilor SAG din acest an. Pozând alături de Sadie Grace LeNoble, evoluția bolii Christinei a devenit mai clară, pe măsură ce a fost fotografiată folosind un baston negru pe covorul roșu - pe care au fost gravate cuvintele „FU (f**k you) MS” ( „Să te ia naiba, screloză multiplă” n.r), precum și numele fiicelor ei, lângă o inimă roșie, relatează tabloidul britanic DailyMail.

Mama și fiica s-au asortat pentru acest eveniment important! Christina a ales o rochie neagră din catifea, în timp ce Sadie a fost îmbrăcată la costum.

Christina Applegate și-a luat rămas bun de la fani (foto: GettyImages)
Christina Applegate și-a luat rămas bun de la fani (foto: GettyImages)

Christina a fost nominalizată pentru cea mai bună actriță într-un serial-comedie, pentru rolul văduvei Jen Harding din show-ul Netflix „Dead to Me”. Însă. Applegate a ratat victoria în fața colegei sale, Jean Smart. 

Actrița a fost diagnosticată cu scleroză multiplă în timpul filmărilor „Dead to Me”, în august 2021. Afecțiunea a dus inițial la probleme de mobilitate și echilibru, Christina dezvăluind că acum suferă și de furnicături și amorțeală și la nivelul membrelor.

Applegate, care are o avere de 25 de milioane de dolari, a mai spus că, privind în urmă, au existat unele semne timpurii ale bolii, amintindu-și cum obișnuia să își piardă echilibrul la filmări.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net