Christina Applegate, chinuită de scleroza multiplă. Actrița nu se dă bătută!

Christina Applegate, 50 de ani, a dezvăluit că s-a îngrășat 18 kilograme și „nu poate merge fără baston” după ce a fost diagnosticată cu scleroză multiplă, notează pagesix.com.

Christina Applegate a învins cancerul la sân

Cel mai cunoscut rol al artistei este Kelly Bundy, din legendara serie de televiziune „Familia Bundy”. Christina Applegate și-a confirmat talentul artistic în toate producțiile în care a fost distribuită, reușind să iasă din tipologia rolul ui care a consacrat-o.

Este prima dată când cineva mă va vedea așa cum sunt”, a declarat, luni, 1 noiembrie, Christina Applegate, în vârstă de 50 de ani, pentru New York Times, despre viitorul și ultimul sezon din „Dead to Me”.

Citește și: Nu te-ai fi așteptat la asta! Legătura dintre Meghan Markle și celebrul serial „Familia Bundy"

Christina Applegate a precizat că este „foarte conștientă” de schimbările sale în ceea ce privește aspectul și mobilitatea. „Nu voi accepta niciodată acest lucru. Sunt supărată”, a recunoscut ea. Câștigătoarea premiului Emmy a continuat spunând că a trebuit să „proceseze schimbarea vieții ei” și că încă nu este „complet bine”.

Interviul a venit la un an după ce Christina Applegate a început să împărtășească despre lupta ei cu scleroza multiplă.

„În urmă cu câteva luni am fost diagnosticată cu scleroză multiplă”, a scris aceasta pe Twitter, în august 2021. „A fost o călătorie ciudată. Dar am fost atât de susținută de oamenii pe care îi cunosc, a adăugat ea la acea vreme.

Applegate a cerut „intimitate”, scriind: „După cum știm cu toții, drumul anevoios continuă. Cu excepția cazului în care un nemernic îl blochează”. După ce a fost anunțat faptul că  „Dead to Me” revine pe Netflix pe 17 noiembrie, Christina Applegate s-a pregătit recent pentru primul ei eveniment public, postând luna trecută o fotografie cu bastoanele care au devenit „noul ei normal”.

Vezi și: O recunoașteți? Ea este Peggy Bundy. Katey Sagal își revine după accidentul de mașină de acum o lună

Christina Applegate a câştigat Primetime Emmy pentru remarcabila apariţie într-un serial de comedie, în "Friends", în 2003. A fost nominalizată la aceeaşi categorie pentru acelaşi serial în 2004. În 2008 şi 2009, Applegate a fost nominalizată la categoria cea mai bună actriţă într-un serial comedie pentru rolul din “Samantha Who?”. În 2019 şi 2020, ea a fost nominalizată pentru cea mai bună actriţă în rol principal pentru “Dead to Me”. 

A fost nominalizată şi la Globurile de Aur şi selectată de mai multe ori pentru Screen Actors Guild Awards şi People’s Choice Awards. În 2008, Applegate a fost diagnosticată cu cancer la sân şi a suferit o mastectomie bilaterală. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner George Nicolescu png
Oana Roman și fiica ei, Isa  Sursa: Instagram
halle berry instagram jpg
alina serban foto cornel brad  jpg
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net