Unul din cei mai iubiți actori din lume a vorbit despre originile sale românești: „Sunt un evreu român”

Ultima actualizare:

Unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la Hollywood are origini românești, potrivit propriilor sale declarații! Este vorba despre nimeni altul decât Dustin Hoffman, care își serbează chiar astăzi ziua de aniversare! Actorul împlinește 86 de ani, iar potrivit acestuia, unul dintre părinții lui provenea din România!

Dustin Hoffman are origini românești
Dustin Hoffman are origini românești

Dustin Hoffman este unul dintre cei mai cunoscuți și îndrăgiți actori de la Hollywood, iar cariera sa s-a bucurat de un succes enorm, cât și o longevitate de invidiat. Ei bine, poate că nu mulți dintre noi știau că, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, actorul are origini în țara noastră! Acesta își serbează chiar astăzi ziua de naștere, împlinind 86 de ani, iar potrivit declarațiilor sale, mama sa era din România.

Dustin Hoffman s-a născut în anul 1937, pe data de 8 august, în Los Angeles, Statele Unite. Familia sa, ce avea origini evreiești, era formată din mama sa, Liliana, cât și tatăl său ucrainean, Harry Hoffman. Se pare că părinții săi au părăsit România chiar în anul în care Dustin s-a și născut, în 1937. Actorul chiar a declarat: „sunt un evreu român”, conform sursei citate. Tatăl său a lucrat la Columbia Pictures, pe postul de decorator. În cele din urmă, el a devenit vânzător de mobilă.

Dustin Hoffman are origini românești

Se pare că Dustin Hoffman nu a făcut niciodată un secret din originile sale, vorbind încă din anul 2006 despre faptul că are o legătură cu România. În cartea „Stars of David”, scrisă de către Abigail Pogrebin, actorul declara: „sunt un evreu ruso-român. Îmi plac heringii şi vodca şi simt că asta vine din ADN-ul meu.”

Dustin Hoffman a debutat tocmai în anul 1961, pe Broadway. El a jucat în piesa de teatru intitulată „A cook for mr. General”, apoi, în 1966, el joacă și în piesa „Eh”, pentru care câștigă două premii importante, Theatre World Award, cât și Drama Desk Award.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
CRBL instagram jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
 Andreea Marin (48 de ani) s-a aflat printre premianți și a venit la eveniment alături de fiica ei, Violeta (16 ani), atrăgând absolut toate privirile
banner claudia patrascanu png
cub gabi badalau claudia patrascanu png
scena teatru jpg
brooks nader sports illustrated profimedia jpg
jennifer lopez ben affleck profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net