Mircea Badea s-a comparat cu Zlatan Ibrahimovic. Imaginile care au făcut senzație pe Instagram

Mircea Badea (49 de ani) a făcut senzație pe Instagram, după ce a postat o poză în care se compară cu Zlatan Ibrahimovic, mândrindu-se cu fizicul său de invidiat. După cum ne putem imagina, fanii săi de pe Instagram s-au grăbit să aprecieze postarea, iar chiar și Mihai Gâdea a avut o reacție printre comentariile scrise de internauți.

Chiar și Mihai Gâdea a reacționat la postarea colegului său / foto: arhivă personală
Chiar și Mihai Gâdea a reacționat la postarea colegului său / foto: arhivă personală

Recent, Mircea Badea, în vârstă de 49 de ani, a postat o fotografie pe Instagram, în care nu se sfiește să se mândrească cu fizicul de invidiat pe care îl are. Ba chiar mai mult decât atât, acesta se compară cu legendarul fotbalist Zlatan Ibrahimovic, în vârstă de 41 de ani! Alături de fotografia postată, Mircea Badea a scris și comentariu „Ai, n-ai mingea, dai la poartă!”, stârnind un val de aprecieri din partea urmăritorilor săi de pe Instagram.

Cum vara este încă în toi, vremea fierbinte este prilejul perfect pentru a scăpa de tricou, iar Mircea Badea nu a ezitat să profite de situație. El s-a pozat în piscină, punând alături o fotografie asemănătoare a fotbalistului Zlatan Ibrahimovic. Chiar și colegul său de la Antena 3 CNN, Mihai Gâdea, a avut o reacție, printre comentariile de la postare. Acesta a scris „Înnebunesc”. Până acum, potrivit informațiilor oferite de către cei de la GSP.ro, postarea lui Mircea Badea a reușit să strângă 2.441 de aprecieri pe Instagram.

Mircea Badea, comparație cu Zlatan Ibrahimovic

Dacă în ce privește condiția fizică, omul de televiziune și atletul sunt pe picior de egalitate, în ce privește popularitatea în mediul online, lucrurile stau cu totul diferit. Mai precis, contul personal al lui Zlatan Ibrahimovic are un număr de 62 de milioane de urmăritori, adică cam de 2 ori mai mulți oameni decât întreaga populație a României. Mircea Badea, în schimb, se poate mândri cu un număr ceva mai modest. Acesta are doar 52.000 de urmăritori pe Instagram, însă, după cum spune chiar Mircea Badea, „ai, n-ai mingea, dai la poartă!”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net