Ups! I-a scăpat sânul pe afară, în direct la postul național

Ultima actualizare:

Cântăreața americană Camila Cabello a făcut o gafă de zile mari în timp ce a intrat în direct la o emisiune TV. Artista și-a descoperit din greșeală sânul și, pentru câteva clipe, a oferit o priveliște de milioane, fanilor ei.

Ups! I-a scăpat sânul pe afară, în direct la postul național
Ups! I-a scăpat sânul pe afară, în direct la postul național

Artista Camila Cabello, în vârstă de 25 de ani, a fost protagonista unui accident vestimentar, în direct la un show TV, spre încântarea telespectatorilor. Momentul a avut loc în cadrul The One Show, unde gazdele Alex Jones, Jermaine Jenas și colegul invitat Alan Carr au fost de-a dreptul surprinși de micul incident.

În clipul difuzat în direct la televiziunea britanică, se poate vedea cum Camila Cabello este puțin emoționată și își aranjează părul pentru a  fi cât mai prezentabilă pentru telespectatori, notează The Sun

Incidentul s-a petrecut în timp ce Camilla Cabello încerca să arate câteva mișcări de dans, iar bluza subțire și decoltată i-a descoperit pentru o clipă unul dintre sâni. 

Cântăreața și-a dat seama de incident, dar a continuat interviul cu profesionalism ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. 

După difuzarea emisiunii, Camila Cabello a încercat să justifice ce anume s-a întâmplat și a postat pe rețelele de socializare un mic clip în care spune că petrecuse cu o noapte înainte, așa că era încă mahmură la momentul interviului. 

Blake Lively și-a etalat lenjeria intimă pe covorul roșu

O altă vedetă de la Hollywood care a avut parte de un accident vestimentar pe covorul roșu a fost chiar Blake Lively, actrița din Gossip Girl. Ea l-a însoțit pe soțul ei, actorul Ryan Reynold, la premiera filmului care va debuta pe marile ecrane din SUA.

Lively a venit îmbrăcată într-o superbă rochie din voal, în culori pastelate, însă din păcate o ușoară adiere a vântului a fost îndeajuns pentru a ridica faldurile rochiei, iar vedeta a rămas cu lenjeria intimă la vedere câteva minute bune. 

Paparazzii au surprins-o pe artistă, iar imaginile au devenit în scurt timp virale. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net