Vedetele care au ținut secret faptul că au cancer. Ce artistă și-a ascuns boala timp de 7 ani

Există o mulțime de vedete care, deși suferă de cancer, aleg să țină acest lucru departe de oamenii din spațiul public. Printre acestea se numără Elle MacPherson, fostul supermodel care a recunoscut recent că s-a confruntat cu boala, însă a refuzat să urmeze tratamente de chimioterapie.

Vedetele care s-au confruntat cu cancerul / Foto: Pixabay
Vedetele care s-au confruntat cu cancerul / Foto: Pixabay

Elle MacPherson Sofia Vergara și Ben Stiller s-au confruntat cu cancerul

Elle MacPherson a reușit să ascundă faptul că are cancer, timp de 7 ani, iar recent a recunoscut că s-a confruntat cu boala nemiloasă.

„A fost un șoc, a fost neașteptat, a fost confuz, a fost descurajator în multe feluri și mi-a dat într-adevăr o oportunitate de a săpa adânc în adâncul meu pentru a găsi o soluție care funcționează pentru mine”, a mărturisit ea pentru Women's Weekly.

Potrivit DailyMailBen Stiller, cunoscutul actor în vârstă de 58 de ani a suferit de cancer la prostată în urmă cu 8 ani, iar vreme de 2 ani a ținut totul ascuns. La început nu a avut niciun simptom, până a descoperit boala în urma unui control de rutină.

Medicii l-au operat pentru a-i îndepărta prostata, iar în urmă cu câțiva ani, acesta spunea că se confruntă cu unele efecte secundare, care includ incontinența și afecțiuni în privința funcției sexuale.

Sofia Vergara a vorbit despre faptul că s-a luptat cu cancerul, abia după 20 de ani de tratament  împotriva bolii.

La 28 de ani, «Cancer» nu era un cuvânt pe care mă așteptam să îl aud. A fost doar un control de rutină. Dar medicii mi-au găsit un nodul, iar acel cuvânt a devenit parte din povestea mea. 

Am petrecut nenumărate ore la tratamente cu radiații și, în cele din urmă, în operație. Astăzi, pot să mă numesc supraviețuitoare a cancerului”, spunea actrița la momentul respectiv.

Helen McCory și Jonnie Irwin s-au stins din viață din cauza bolii

Helen McCory a ținut să își avertizeze cunoștințele să nu divulge secretul în privința bolii ei. Actrița s-a stins din viață în anul 2021, din cauza cancerului la sân.

Louis Walsh, fosta vedetă „X Factor” a recunoscut în urmă cu 7 ani că a primit un diagnostic crunt, cancer de sânge.

„Am fost bolnav și cred că nimeni nu știa că sunt bolnav. Am avut cancer. O versiune ușoară, una rară”, a spus acesta la Celebrity Big Brother.

Jonnie Irwin, starul din „A Place In The Sun” a declarat că s-a luptat cu cancerul pulmonar care i s-a extins în creier. După ce a primit diagnosticul în 2020, acesta a decedat în februarie, la vârsta de 50 de ani. Totuși, înainte de a muri, actorul a dezvăluit că a ținut secretul timp de 2 ani, pentru a avea grijă de familia sa și pentru a-și „plăti facturile”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William și Prințul Harry Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
mihaela radulescu jpg
cristina mare jpg
Ozana Barabancea, o femeie fericită
heidi klum profimedia jpg
sofia  vergara emmy 2024 gettyimages jpg
florin piersic david popovici colaj click jpg
banner Iulian Lemnaru
badulescu goala jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net