Actorul român care a făcut copil și cu soția, dar și cu verișoara ei! Împart toți aceeași casă

Povestea actorului Daniel Dumitru, cunoscut drept “Regele filmelor pentru adulţi”, și a partenerelor sale de viață, Goldie Divine și verișoara acesteia, a captat atenția publicului și a creat valuri de controverse și speculații.

"Sharky". Foto: arhiva persoonală.
"Sharky". Foto: arhiva persoonală.

Cunoscut sub numele de "Sharky" în peliculele pentru adulți, care în trecut au avut un succes uriaș, Daniel Dumitru a devenit protagonistul unei povești de viață care pare desprinsă dintr-un scenariu de film. În urmă cu 15 ani, acesta era un nume celebru în industria filmului, dar acum se află în centrul unei drame personale care a devenit subiect de discuție în toată țara.

"Sharky", într-un triunghi amoros

Acesta se află într-un triunghiul amoros, iar personajele cheie implicate sunt: actorul Daniel Dumitru, actrița Goldie Divine și verișoara acesteia.

Daniel Dumitru și Goldie Divine au avut o relație intensă și tumultuoasă, care a fost mediatizată în repetate rânduri de către presa de scandal. Cei doi au o fiică împreună, pe nume Samira Emanuelle, în vârstă de 12 ani.

Totul a luat o turnură neașteptată atunci când s-a aflat că Daniel Dumitru a avut o relație și cu verișoara lui Goldie Divine, un aspect care a adus o nouă dimensiune acestui triunghi amoros deja complex. În ciuda tuturor controverselor și scandalurilor, Daniel Dumitru pare să trăiască acum cu ambele femei în același cămin, adăugând un element suplimentar de dramă și întrebări fără răspuns în această poveste.

De șapte ani cei trei locuiesc în aceeași casă

Acum șapte ani, casa lui Goldie Divine și a lui Daniel Dumitru, a primit un nou membru: verișoara lui Goldie, Andra Brazil. Ulterior, Andra a devenit mamă, având un băiețel cu Daniel. Noul născut a fost botezat Seven Casian Denis.

După ce a lăsat în urmă cariera de actor, Daniel Dumitru și-a găsit o nouă pasiune și sursă de venit în creșterea și comercializarea câinilor de luptă, demonstrând că poate să reușească și într-un alt domeniu care nu are legătură cu lumea filmului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
92f0a716 3d25 49fe 9a40 fbfef5803f44 jpeg
Banner Andreea Raicu
sanziana negru si stefan floroaica jpeg
chrissy teigen rochie profimedia jpg
sofia vicoveanca jpeg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
Un singur lucru nu i-a fost pe plac Anamariei Ferentz, spectacolul Carmen pus în scenă la Opera din Viena
cub andreea balan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net