De ce a murit, de fapt, starul de filme pentru adulți de 26 de ani, Sophia Leone. Medicii legiști spun că este o situație unică

Sophia Leone, celebra vedetă de film pentru adulți, a pierit în mod neașteptat la vârsta de 26 de ani, la începutul lunii acesteia, într-o tragică împrejurare ce a fost catalogată de către autorități ca „suspectă”.

Sophia Leone avea doar 26 de ani / foto: arhiva personala
Sophia Leone avea doar 26 de ani / foto: arhiva personala

Descoperită fără suflare în apartamentul său din New Mexico pe data de 1 martie, vestea tragică a decesului Sophiei a fost adusă de familia ei printr-o pagină de strângere de fonduri GoFundMe, inițiativă creată pentru a ajuta la acoperirea costurilor funerare, conform informațiilor furnizate de publicația People.

„Tatăl ei vitreg, Mike Romero, a exprimat pe internet devastarea și șocul pe care pierderea bruscă a Sophiei i-a provocat familiei și prietenilor”, a transmis în declarația sa despre moartea neașteptată a tinerei.

„Pe lângă procesul greu de doliu și de căutare a justiției pentru Sophia, familia se confruntă și cu o povară financiară pentru care nu era pregătită”, a adăugat el.

În timp ce cei apropiați s-au mobilizat pentru a aduna fonduri în memoria Sophiei Leone, Departamentul de Poliție din Albuquerque a demarat o investigație asupra circumstanțelor tragicului deces.

Poliția a deschis o anchetă să stabilească de ce a murit Sophia Leone

Cauza morții Sophiei Leone rămâne încă necunoscută, deoarece autoritățile nu au reușit să stabilească motivul exact până la finalizarea raportului toxicologic.

Cu toate acestea, un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Albuquerque a exclus ipoteza unui jaf sau omucidere în cazul decesului Sophiei, deși au existat afirmații contradictorii din partea agenției de modele pentru adulți la care ea a fost afiliată, 101 Modeling.

„Poliția investighează în continuare ca o 'moarte suspectă', deoarece nu avem suficiente informații pentru a determina dacă este vorba despre o infracțiune sau nu”, a explicat purtătorul de cuvânt.

În ceea ce privește legătura dintre decesul Sophiei Leone și consumul de droguri, autoritățile au rămas reticente în a oferi detalii, preferând să aștepte rezultatele complete ale analizelor toxicologice, refuzând să comenteze acest aspect atunci când au fost întrebați de reporterii TMZ.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net