Schimbare radicală de look pentru Keanu Reeves! Legendarul actor din Matrix și John Wick și-a surprins total fanii

Părul lung a devenit deja sinonim cu faimosul actor Keanu Reeves, însă acesta și-a surprins complet fanii cu o schimbare de look radicală! El a renunțat la tunsoarea caracteristică, iar acum arată cu totul diferit!

Schimbare radicală de look pentru Keanu Reeves!
Schimbare radicală de look pentru Keanu Reeves!

De la puloverul negru al lui Steve Jobs și până la mănușa pe care o purta mai mereu Michael Jackson, o mulțime de vedete au un element anume care pare că a fost un adevărat simbol pentru acestea. Ei bine, pentru faimosul actor american Keanu Reeves, acesta era părul său lung. Însă nu și de acum înainte!

Keanu Reeves a decis să renunțe la părul lung, iar fanii său au fost surprinși să vadă pozele în care acesta apare alături de iubita sa, Alexandra Grant, la o petrecere, însă fără pletele caaracteristice! Îndrăgitul actor american purta părul lung până la umeri de aproximativ 8 ani, însă cu ocazia petrecerii date cu ocazia Oscarurilor, acesta a ales să inaugureze un nou look.

Schimbare de look pentru Keanu Reeves

Desigur, fanii actorului își vor aminti că părul scurt nu este ceva chiar atât de neobișnuit pentru Keanu Reeves. Deși o bună parte din cariera lui s-a petrecut în timp ce a purtat părul lung, acum, actorul a revenit la un look asemănător cu cel pe care l-a avut în filmul „Speed”. Iar internauții i-au oferit o mulțime de complimente pentru modul cum arată!

Fanii acestuia de pe Instagram au remarcat că actorul arată mult mai tânăr cu părul scurt, un comentariu chiar spunând că acesta arată acum ca și când are numai 35 de ani. Schimbarea de look a lui Keanu Reeves a fost făcută publică de către soția actorului Rob Lowe, Sheryl Berkoff. Aceasta a postat pe Instagram o poză în care apare alături de soțul ei, cât și de Keanu Reeves și iubita sa, Alexandra Grant.

Deocamdată nu se știe dacă schimbarea de look se datorează unui nou rol al actorului, sau dacă, pur și simplu, s-a plictisit de părul lung.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Planeta Radeanu jpg
image
image
image
image
image
image
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net